Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Kundefordeler

Hos oss får du den beste servicen –før, i løpet av, og etter reisen. Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål om våre produkter og tjenester. Vårt viktigste mål er at du som kunde er fornøyd.

Taxfree kundefordeler - Egen servicedesk

Egen servicedesk

Vi har en egen servicedesk som tar i mot spørsmål på telefon 94 85 80 00. Du kan også finne svar på de vanligste spørsmålene på Ofte stilte spørsmål siden.

Taxfree kundefordeler - Bytte og retur av varer

Bytte og retur av varer

Ikke fornøyd med kjøpet? Hvis du har kvitteringen kan du enkelt bytte eller returnere et ubenyttet produkt i våre butikker. Les mer om våre reklamasjonsregler

Taxfree kundefordeler - Gaveinnpakning

Gaveinnpakning

Vi har gavepapir- og poser i de fleste av våre butikker, ta kontakt med våre ansatte og vi hjelper deg.

Taxfree kundefordel - Enkel betaling

Enkel betaling

Vi aksepterer alle type kort og forskjellige valuta: norske kroner, euro, sveitsiske franc, dollar, pund, svenske kroner, danske kroner og japanske yen.

Taxfree kundefordel - Dyktige rådgivere og fageksperter

Dyktige rådgivere

Våre make-up artister holder seg stadig oppdatert på trender og vil være behjelpelig med å gi råd og veiledning om hvilke produkter som passer for deg.

Lyst på en rask makeover før du reiser?

Taxfree kundefordel - Sikker forsegling

Forsegling

Gi beskjed om du skal mellomlande eller trenger forsegling av produkter du kjøper hos oss, så ordner vi dette for deg.

Taxfree kundefordel - Gode Åpningstider

Alltid åpent

Våre Duty Free og Travel Value butikker holder alltid åpent så lenge det går fly. Du er derfor sikret en god handel, både på utreiser og hjemreise -selv om flyet ditt skulle bli forsinket. Her finner du oversikten over alle våre butikker.

Taxfree kundefordel - Travel edition versjoner av populære varer.

Travel Edition varer

Fra mange produsenter og leverandører blir det laget egne spesielle Travel Edition versjoner av kjente og populære varer. Det kan være små og reisevennlige flasker til håndbagasjen, eller ekstra store flasker til ekstra god pris. Dette er varianter som selges eksklusivt i Duty og Tax Free butikker, og kan ikke kjøpes hos vanlige forhandlere.

Forhåndsbestilling i våre Duty Free og Travel Value butikker.

Forhåndsbestilling

I våre Duty Free og Travel Value butikker tilbyr vi deg som reisende «Klikk & hent» tjeneste. Du kan forhåndsbestille varer før du reiser. Vi pakker og klargjør din bestilling til du ankommer flyplassen. «Klikk & hent» gjør det enklere og raskere å handle i våre butikker. Les mer om Klikk & hent.

Taxfree kundefordel - Månedlige spesialtilbud

Månedlige tilbud

Hver måned har vi et sett med utvalgte produkter til spesial pris. Mange av varene i disse kampanjene har en prisreduksjon på inntil 30%. Andre gode månedlige tilbud kan være «Ta 3 betal for 2» eller «Ta 2 rabatt». Du finner også Mix&Match tilbud – hvor du selv kan kombinere forskjellige produkter til en fast pris. Se månedens spesialtilbud.

Taxfree kundefordel - Gratis vareprøver

Prøveartikler

De aller fleste av våre produkter innen parfyme, kosmetikk og hudpleie har et testerprodukt du kan prøve i butikk slik at du lettere finner din favoritt .

Taxfree kundefordel - Egen sommelier for vinavdelingen

Sommelier

Våre sommelierer har omfattende kunnskap om viner og brennevin og hjelper deg å finne favoritter for ulike anledninger.