Profil

Favoritter

Handlekurv

Tax Free & Me

Faste fordeler, rabatter og bonuspoeng med Tax Free & Me

Som Tax Free & Me-medlem får du 10% rabatt på ditt første kjøp, faste fordeler og poeng på dine kjøp. I tillegg vil du få tilgang til våre spesialtilbud, rabatter og en hyggelig bursdagsgave når du fyller år.

Tax Free & Me er den norske utgaven av Heinemann & Me. Med Tax Free & Me kan du benytte deg av de samme fordelene som Heinemann & Me-medlemmene både i inn- og utland*.

Fordeler med Tax Free & Me

Kun for deg – eksklusive rabatter!

Som medlem får du 10% rabatt på ditt første kjøp** og mottar eksklusive rabatter og tilpassede tilbud. Med Tax Free & Me sparer du penger hver gang. Husk å identifiser deg som medlem i kassen!

Spar poeng

Få poeng på alle dine kjøp. Medlemmer i Tax Free & Me som identifiserer seg med medlemsnummer, kode fra Wallet eller med mobilnummer får poeng på alle kjøp*. Poengene veksles inn i en verdikupong en gang i året.

På fødselsdagen din – en gave fra oss!

Tax Free & Me-medlemmer mottar en hyggelig bursdagsgave hvert år.

Eksklusive fordeler og spesialtilbud

Du vil ha tilgang til våre spesialtilbud laget spesielt for Tax Free & Me-medlemmer.

Bli Tax Free & Me medlem

Få 10% på første kjøp, faste fordeler og poeng på dine kjøp. I tillegg får du en hyggelig bursdagsgave når du fyller år.

Bli medlem nå

*Gyldig i alle Tax Free Norway, Heinemann Duty Free og Travel Value butikker i Norge, Tyskland, Østerrike, Ungarn, Italia, Danmark og Australia, og i tillegg Heinemann Cruise Line Shops. Gjelder ikke alkohol-og tobakksprodukter, pant, Apple-produkter, trykksaker, bøker og handleposer.

**Gyldig kun én gang etter registrering av medlemskap. Du må ha fylt ut en fullstendig registrering og godtatt vilkår for medlemskap. Aldersgrense er 18 år. Kan ikke kombineres med andre tilbud og kampanjer. Gjelder ikke allerede nedsatte produkter, spesialtilbud, alkohol-og tobakksprodukter, pant, handleposer, Apple-produkter, trykksaker og bøker. Ikke gyldig i Australia.

Fordeler Tax Free & Me

Du får ett poeng for hver 10-krone *. Om du i slutten av året når en av de nedenstående bonusnivåene får du en lojalitetsbonus på slutten av året.

200 poeng eller mer = kr 100,- i lojalitetsbonus

500 poeng eller mer = kr 250,- i lojalitetsbonus

1000 poeng eller mer = kr 500,- i lojalitetsbonus


Alt du trenger å gjøre er å identifisere deg som Tax Free & Me-medlem i kassen. Dette gjør du med ditt telefonnummeret eller QR kode fra din profil på nettsiden.


*Gjelder ikke alkohol-og tobakksprodukter, pant, Apple-produkter, trykksaker, bøker og handleposer.

Du kan samle poeng hele året og på alle kjøp mellom 1. januar og 31. desember*.
*Gjelder ikke alkohol-og tobakksprodukter, pant, Apple-produkter, trykksaker, bøker og handleposer.

Ja. Identifiser deg som Tax Free & Me-medlem når du henter og betaler din ordre, så får du poeng på alle dine kjøp.

Ja. poengene er gyldig i ett år, fra 1. januar til 31. desember.

I alle Heinemann Duty Free og Travel Value butikker i Norge, Tyskland, Østerrike, Italia, Ungarn, Danmark og Australia. I tillegg i Heinemann Cruise Line Shops.

Du vil få en reduksjon i antall oppsparte poeng som stemmer med verdien på produktet du returnerer.

Har du nådd eller passert ett av de tre nivåene (200, 500 eller 1000 poeng) sender vi deg en verdikupong for oppnådd nivå i januar det følgende året.
Du samler poeng i tidsrommet 1. januar – 31.desember og mottar verdikupongen i januar det påfølgende år.

Lojalitetsbonusen varer i ett år fra du mottok denne på epost.

Ja, de kan brukes på alle produkter.

Nei. Du mottar én verdikupong for det nivået du har oppnådd. Om du har passert det høyeste nivået med for eksempel 300 poeng mottar du kun én verdikupong for det høyeste nivået (1000 poeng).

Ved å logge deg inn på Min side finner du informasjon om dine opptjente poeng. Du kan også kontakte kundeservice på e-post: kundeservice@tax-free.no.

Ja, dette kan vi gjøre for deg. Ta kontakt med kundeservice på e-post: kundeservice@tax-free.no.

Om oss

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfree-butikker og Travel Value-butikker på Avinors største flyplasser siden 2005. I dag er vi til stede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinors flyplasser og generere inntekter til Avinor og det norske samfunnet.