Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Guide til Sportsbriller

Sykling, løping, fiske og golf, det finnes mange ulike typer sport og dermed mange solbriller å velge i. Vi har noe til enhver. Her er en guide til hvilke solbriller du bør velge til ditt bruk.

Sportsbriller er konstruert for å hjelpe deg med å fokusere, slik at du raskt kan oppdage eventuelle farer og subtile endringer i landskapet, i vannet eller på veien. Forskjellen på solbriller til daglig bruk og sport er at glassene er kontrastøkende, tilpasset ulike miljøer og aktiviteter ved å gi optimal fargekontrast til eksempelvis veiskilt og veimerkinger.

Vi har mange variasjoner av solbriller til sport. Det som er viktig å tenke på når du skal ha solbriller til sportsbruk er at de sitter tett inntil ansiktet ditt og er behagelig på. Dette gjør at solbrillen holder seg på plass slik at du kan yte maksimalt. Wrap-around fasongen er perfekt til sportsbruk, da blir du ikke forstyrret av vind, sol, støv i luften og eventuell steinsprut på løpe- og sykkeltur. En annen fordel er at solbrillene slipper inn litt luft så du får god ventilasjon og unngår dugg på innsiden av glassene.

Solbriller til løping og sykling

Det er mange likhetstrekk mellom solbriller til løping og sykling. Det er viktig å tenke på at solbrillen helst skal ha en kurvet form som sikrer deg mot steinsprut, vind, innsekter og selvfølgelig sol. De krumme glassene gir deg bredere synsfelt og skjermer øynene for solstråler som kommer inn bakfra og på sidene.

1 produkt

Prizm Road teknologien til Oakley gir sterkere farger til skilt og veimerkinger. De røde glassene øker kontraster og klarhet i omgivelsene rundt deg til og med når det er overskyet. Med disse glassene kan du uanstrengt se hindringer i veibanen som hull og småstein.

Fordel å bruke polariserte glass til fiske

Ved sjøen og i båt er det en fordel med polariserte glass i solbrillene. Polariseringen eliminerer blending fra vannoverflaten og gir deg ett klarere bilde på hva som beveger seg under vannskorpen.

Oakley

Sliver Edge Prizm shallow water polarized

Sliver Edge Prizm shallow water polarized er konstruer for å hjelpe deg med å identifisere strukturen på grunt vann. Fargekontrastene økes og polariseringen eliminerer blending på vannoverflaten så du lettere får øye på fiskene.

NOK 1099

Fohåndsbestill solbrillen her

Solbrillen

Maui Jim Peahi

Maui Jim Peahi har en komfortabel wrap-around fasong som gir god beskyttelse mot sol og blending fra alle kanter. Glassene til Maui Jim har mange fordeler, alle solbrillene har patentert polariserte glass i verdensklasse. Farger og kontraster økes maksimalt så du ikke går glipp av noen detaljer. Linsene til denne modellen er ekstra gode til fiske med supertynne og lette glass som gir skarpt syn og er motstandsdyktig mot riper, vann og olje

NOK 1949,-

Fohåndsbestill solbrillen her

Skal du spille golf?

Golfspillere beveger hodet ofte og da er det viktig med krumme glass som ikke forvrenger synsopplevelsen og gir et godt sidesyn. Ett tips er å ha lette og komfortable solbriller, du skal gjerne fokusere en hel dag og trenger ingen forstyrrelser.

Maui Jim Lighthouse HT green

Maui Jim Lighthouse HT green gir deg gunstig dybdesyn som er grunnleggende for golfspillere. Disse glassene slipper inn mer lys som passer utmerket når det er overskyet og svakt lys. Alle Maui Jim sine solbrilleglass har patentert polarisering i verdensklasse, du slipper forstyrrende refleksjoner og konturene i landskapet fremheves. Disse solbrillene er utrolig lette og komfortable med justerbare neseputer.

NOK 1349

Fohåndsbestill solbrillen her

Vi heier på deg!

Effekten av å ha et par gode sportsbriller er at du kan forbedre resultatene dine med maksimal ytelse, helt uforstyrret. Øynene dine blir beskyttet og opplevelsen av sporten blir betydelig bedre. Vi heier på deg!

Relaterte artikler