Profil

Favoritter

Handlekurv

5 gode grunner til å bruke aftersun etter soling

Det er flere gode grunner til at det er lurt å smøre seg godt med aftersun etter en lang dag i solen. Kanskje du vil beholde brunfargen litt ekstra lenge? Les hva aftersun gjør for huden din her.

Fallback image

Det er mange gode grunner til å investere i en god aftersun når du skal være mye i solen. Aftersun gir ikke bare velbehag etter soling, den kan også stoppe brenningsprosessen i huden når den brukes riktig. I tillegg lindrer varm og stram hud når som har blitt utsatt for mye UV-stråling.

5 gode grunner til å bruke aftersun etter soling:

  1. 1. Tilfører fuktighet så du unngår flassing
  2. 2. Kjøler ned huden
  3. 3. Bevarer og jevner ut brunfargen
  4. 4. Motvirker rødhet i huden
  5. 5. Forebygger og reparerer solskader

Slik bruker du aftersun riktig

Påfør aftersun umiddelbart etter soling, slik at de aktive ingrediensene stopper brenningprosessen i huden. Et tips er å smøre deg med aftersun allerede på stranden når solingen nærmer seg slutten. Sørg for å la den virke på huden i minst en times tid før du dusjer, og så smøre deg på nytt etter at du har dusjet.

Bruk også solkrem med riktig solfaktor

Selv om bruk av aftersun har mange fordeler som gjør godt for både huden og brunfargen, er det viktigste du kan gjøre å bruke solkrem med riktig solfaktor for huden din. Solfaktor forlenger tiden du kan være i solen uten å bli solbrent og reduserer faren for solskader. Få hjelp til å velge solfaktor her

31 Dec 2017

Skrevet av