Profil

Favoritter

Handlekurv

Ofte stilte spørsmål FAQ

Ofte stilte spørsmål

Våre Duty Free butikker på avgang og ankomst utland har alltid åpent så lenge det går fly. Travel Value butikkene har egne åpningstider.

Har du glemt igjen, eller mistet noe på flyplassen, bør du kontakte flyplassens hittegodskontor. Se flyplassenes hjemmesider for mer informasjon.

Dessverre er det ikke alle merker og produkter vi har lov til å vise på våre nettsider. Chanel finnes fortsatt i alle våre butikker.

Med Klikk & hent kan du sende inn en forhåndsbestilling til du skal reise. Varene blir pakket og klargjort til du ankommer butikken. Du sparer tid samtidig som du kan benytte deg av de gode tilbudene.
Frist for bestilling er 2 timer på alle våre butikker.
Se hvilke butikker som leverer klikk & hent på flyplassvelgeren øverst i menyen.

Kommer du med fly fra utland til Oslo Lufthavn?

Ja! Da anbefaler vi at du velger "Domestic Transfer når du skal bestille Klikk & hent.
De fleste reisende som skal videre fra OSL går fra ett fly til det neste og trenger ikke gå igjennom sikkerhetskontrollen.


Husk å ha ombordstigningskort tilgjengelig og si i fra at du skal fly videre når du kommer til kassen. Taxfree-varer som skal medbringes om bord på neste fly skal pakkes i egne poser.


Reisende som må igjennom sikkerhetskontrollen

Dersom du vet at du må ut og inn av sikkerhetskontrollen på OSL mellom flyvninger, kan du også bestille Klikk & hent i butikken Fra utland.

Dette gjelder reisende med spesialbagasje eller en kombinasjon av flyselskaper som krever at du henter ut bagasje og sjekker den inn på neste flyvning.

Husk å ha ombordstigningskort tilgjengelig og si i fra at du skal fly videre når du kommer til kassen.
Taxfree-varer som skal medbringes om bord på neste fly skal pakkes i egne poser.

Full oversikt over alkohol -og tobakkskvoter inn til Norge finner du på kvotesiden

Våre butikker på innland; Travel Value, tilbyr de samme gode prisene som våre Tax Free-butikker på utland. Prisene sikres gjennom godt samarbeid mellom flyplasser og Travel Value, slik at også innenlandsreisende kan gjøre gode kjøp på flyplassen. Merk at Travel Value lagerfører varer som parfyme og kosmetikk, ingen alkohol, tobakk eller søtsaker.

For en oversikt over Travel Value og Duty Free-butikker, se butikkoversikten. butikkoversiken.

Travel Exlusive produkter er produkter som kun kan kjøpes i Tax Free butikker. De kommer vanligvis i sett, paletter eller ekstra store størrelser. Det er ofte kjente merkevarer som tilbyr Travel Exlusive.

Det finnes et utallig valg av Travel Exlusive produkter innen hudpleie og kosmetikksortimentet. Spesielt sminkepaletter fra ditt favoritt brand, det være seg Lancome, l’Oreal, Estée Lauder, Dior, Yves Saint Laurent eller Clinique. Hudpleieserier til både dame og herre er også å finne blant Travel Exlusive sortimentet. Disse settene er fantastiske gaver til både mødre, kjærester, døtre eller deg selv.

Godterier er en annen kategori med stort sortiment av Travel Exlusive varer. Mange barnepakker inkluderer ekstra elementer som leker, spill og bøker, for å holde dem okkupert på lange turer.

Hvor finner jeg disse Travel Exlusive produktene?

I våre butikker har vi egne hyller, eller områder i parfyme og kosmetikkavdelingene våre, som kun blir brukt til Travel Exlusive varer. Her finner du mesteparten av våre Travel Exlusive sett. Resterende produkter som går under Travel Exlusive som ikke regnes som sett, vil du finne under deres eget brand. Travel Exlusive produkter er alle merket med, Travel Exlusive, slik at du enkelt skal kunne se og finne dem.

Våre ansatte i butikkene er godt informert når det kommer til Travel Exlusive produkter. Ta gjerne kontakt med personalet for mer informasjon og veiledning.

Jeg skal reklamere på et produkt eller sende en vare i retur - hva gjør jeg?
Send oss en mail med bilder av skadene/feil/avvik sammen med ordrenummeret på bestillingen din til kundeservice@tax-free.no så skal vi hjelpe deg.
Ved produktreklamasjon må produktet kunne leveres tilbake i tilnærmet samme mengde og stand som ved kjøp.

Vi ønsker å bidra til å redusere miljøbelastningen og innfører fra 1. mai betaling pr. pose. 50 øre går til Handelens miljøfond, og resten av overskuddet går til Avinors miljøfond og øremerkes tiltak i regi av Avinor med partnere.

I tillegg vil det legges til pant for enkelte av våre produkter som bringes inn i Norge. Alle bokser og flasker med pantemerke kan pantes.

Les mer her

Om oss

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfree-butikker og Travel Value-butikker på Avinors største flyplasser siden 2005. I dag er vi til stede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinors flyplasser og generere inntekter til Avinor og det norske samfunnet.