Klikk & hentTax Free & MeLive shoppingInspirasjon & guider
Kvote & hjelp
0

Vår server har blitt utsatt for et dataangrep som gjør at Klikk & Hent foreløpig er nede.
Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på kundeservice@tax-free.no. Les mer her.

2 minutters lesing

Bli med oss å marker World Ocean Day 8. juni

World Ocean Day er en internasjonal dag som finner sted hvert år 8. juni. Dagen markeres for å skape bevissthet rundt havet og hva det vil si om vi ikke tar vare på det. Havet er hjertet og lungene til den vakre, blå planeten vår og uansett hvor du bor, er du koblet til havet. Når havet er i trøbbel, betyr det også at vi er det.

I anledning World Ocean Day 8. juni vil vi sammen med Biotherm sette fokus på havet. Med sitt Water Lovers-program ønsker Biotherm å øke bevisstheten om havet og viktigheten av å bevare det, både gjennom egne initiativ og i partnerskap med frivillige organisasjoner. Biotherm lager derfor produkter som tar vare på huden og havmiljøet.

Biotherm sitt Water Lover program øker bevisstheten rundt havet

Siden 2012 har Biotherms Water Lovers-program arbeidet for å øke bevisstheten om havbevaring gjennom egne initiativer og partnerskap med frivillige organisasjoner i verdensklasse. Biotherm er dedikert til Blue Beauty: en skjønnhet som kommer fra vann og gir tilbake til vann. Biotherm ønsker å tilby produkter som tar vare på huden samtidig som de tar vare på planeten og spesielt havet. Fra fornybare ingredienser til miljøvennlige ingredienser og emballasje, til slutten av produktenes livssyklus: Blue Beauty-strategien omfatter alle aspekter av Biotherms verdikjede for å minimere miljøfotavtrykket på vann og vannøkosystemer. Les mer om alt det gode arbeidet Biotherm gjør for havet her.

I våre butikker finner du Biotherms Waterlover solkrem

Bioherm setter fokus på bærekraftige produkter, WaterLover Sun Milk er deres første øko-merkede solpleieproduktet som også tar hensyn til planteplankton og marint liv samtidig er de svanemerket.