Klikk & hentTax Free & MeLive shoppingInspirasjon & guider
Kvote & hjelp
0
5 minutters lesing

Snilleguccis Tax Free favoritter

Kristiane står bak profilen Snillegucci på Instagram, og lever av å dele lifehacks og tips med sine følgere. Hun elsker beautyprodukter og har testet det meste som er å teste! Dette er hennes favoritter fra Tax free’n:

Lumene Nordic C Arctic Berry Oil-Cocktail

Dette prisvinnende serumet gir en helt fantastisk glød, og det er et produkt som faktisk har høy konsentrasjon av vitamin C. Jeg bruker dette under fuktighetskrem hver eneste dag i året. På dager hvor jeg ikke har på sminke, som jo er de fleste dager, gir det huden en skikkelig sunn og fresh look. Lumene fokuserer også på en bærekraftig produksjon, noe som vil si at de fleste ingrediensene er hentet lokalt fra Skandinavia.

Origins Drink Up Intensive

En ekstremt fuktighetsgivende nattmaske som har vært mitt favorittprodukt til tørr hud i over fire år. Det eneste som funker når huden min er så tørr at den flasser av. Jeg bruker den ofte som nattkrem, kanskje tre dager i uken. En bonus er at den lukter helt fantastisk, fruktig og fresh.
195 NOK

Chanel Soleil Tan De Chanel

Denne endret bronzing-gamet for meg. Før denne hadde jeg kun brukt pudder, noe som krasjet litt med rutinen min som ellers besto av fuktige, glødende produkter. Jeg synes krembronzere ser mye mer naturlige ut, og de er enkle å påføre med både beauty blender og kost. Jeg synes det er lettere å kontrollere hvor mye man tar på, og siden det er en krem så henger den seg ikke fast i basen og blir flekkete. Chanel har endret navnet og formelen på dette produktet. Nå heter krembronzeren "Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream" og skal være hakket mer kremet. Chanel er dessverre ikke tilgjengelig på våre nettsider, kontakt kundeservice om du lnksr å bestille klikk & hent.

YSL Tatouage Couture Matte Stain

Denne leppestiften tok meg med storm for tre år siden, og den har fortsatt hjertet mitt. YSL har virkelig knekt koden for den perfekte lip stain. Den heter “matte”, men ikke la det skremme deg. Den er mer satin, og ikke uttørkende. Den ligger pent på tørre lepper, til og med innerst der leppene møtes. Den legger seg ikke mellom leppene utover dagen, og fader grasiøst. Siden det er en stain holder den veldig lenge. Fargene er ekstremt pigmenterte og tyntflytende. Applikatoren er formet på en måte som gjør det lett å definere leppene, så man trenger ikke lipliner i tillegg. Mine favoritter er fargene 7, 23 og 29.

Urban Decay Naked Heat

Uansett hvor mange øyenskyggepaletter jeg kjøper, så ender jeg nå opp med å dra frem denne. Den har alle de standard perfekte brun-tonene man trenger, i tillegg til skygger som heller litt mot oransje. Dette er svært flatterende til alle øyenfarger. Kvaliteten på skyggene er veldig bra, de duses lett ut og er enkle å jobbe med for personer med alle ferdighetsnivåer.

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Enda et produkt som kom inn i livet mitt, erstattet alt jeg noen gang har brukt før, og fortsetter å danke ut alt annet flere år senere. Den bygger volum og lengde, og sprer vippene på en utrolig flatterende måte. Jeg bruker svart i 01 til fest, og brun i 02 til hverdags. Det er den fineste brune mascaraen jeg har opplevd. Det er noe naturlig ved den som gjør at vippene ikke er en vegg av svart, jeg synes det flyter bedre med naturlig base i resten av fjeset.

Armani Beauty - A-Contour 20

For seks år siden sirkulerte et bilde av Kim K sin overdrevne skyggelegging i fjeset, og internett gikk amok. En ny trend ble født, eller allmenn kunnskap, nemlig konturering. Læren om å fremheve eller skjule trekk med bruk av produkter som er mørkere og lysere enn hudtonen, på spesifikke punkter. Personlig liker jeg å skyggelegge veldig forsiktig, som om ansiktet mitt “bare er sånn”. A-Contour er en lett pigmentert gel som ser helt naturlig ut på huden. Jeg bruker den med fingrene eller en kost under kjeven, på sidene av nesen, på tinningene og under kinnbena for å skyggelegge. Den er så naturlig at man kan bruke den alene uten noen annen sminke også, den skiller seg uten tvil innen sin kategori.

Neo Nude A-Contour

Neo Nude A-Contour

Giorgio Armani

3.9 ml

325 NOK

YSL Touche Eclat High Cover Concealer

Jeg har alltid vært fan av den vanlige touche eclat, men for meg manglet den litt pigmentering. Så kom high cover, og jeg var solgt så snart jeg hørte navnet. Den er så tyntflytende, pigmentert og glødende, som et tynt lag ekstra fresh, uthvilt hud under øynene. Den har litt stiv pris, men man trenger så lite produkt hver gang at denne holder meg godt over et år.
349 NOK

Kiehls Butterstick Naturally Nude

Hvis du ser etter en leppepomade som er fuktighetsgivende, dekker til hvor tørre leppene dine er, ligger pent på midten av leppene og er akkurat så pigmentert at den fyller ut leppefargen, look no further. This is it.

Urban Decay Brow Blade Vannfast

En brynpenn hvor den ene siden har en syltynn pensel til å tegne på hår, og den andre har vanlig, tynn tupp til å farge ala Anastasia Brow Wiz. En 2-i-1 hvor man faktisk får skikkelig mye og bra produkt for pengene. I tillegg er den vannfast! Uten tvil min favoritt til å fylle inn og tegne på bryn, i kombinasjon med Benefit - Gimme Brow.

27 Dec 2020

Skrevet av