Profil

Handlekurv

Hva handles det mest av på Tax Free?

null

Hvert år reiser mange passasjerer gjennom butikkene våre, og det er helt klart bestemte taxfreefavoritter vi ser at reisende er opptatt av. Blant alle våre merker innenfor kosmetikk er det fire merker som går igjen på bestselgerlistene våre, og det er Biotherm, Lancôme, Rituals og Dior.

Biotherm ble grunnlagt i 1952, og har siden den tid vært en pioner innen hudpleie. Det produktet vi desidert selger mest av i våre taxfree butikker er bodylotionen Lait Corporel. Du kjenner den gjerne, den hvite store pumpeflasken med sitrusduft. Den ble lansert så tidlig som i 1972, og i 2018 solgte vi hele 152.711 stk. av denne. Et annet produkt du også gjerne kjenner til er Deo Pure Roll-On deodoranten fra Biotherm. Dette er også en taxfreefavoritter blant norske reisende. Faktisk så mye at det har blitt lagt merke til av både våre kollegaer nedover i Europa og leverandøren selv, som lurer på om vi spiser den eller bader i den. Men hva er det som gjør at Biotherm er og blir vårt mest ettertraktede merke? Vel, det viktigste er kanskje at de har et utrolig stort utvalg av produkter og dekker alt fra ansikt til kropp, sol, duft og en velutviklet herrekolleksjon. Med hovedingrediensen Life Plankton, sammen med herlige friske dufter og delikate konsistenser treffer de det norske folket rett i hjertet. Visste du at Biotherm også har en solkrem-mist som du enkelt kan ha i vesken, og til og med påføre over sminken? Genial å ha for varme dager i storbyen eller på festivalene i sommer når litt ekstra beskyttelse er nødvendig!

Travel Retail Exclusive hos Lancôme

Lancôme ble grunnlagt i 1935 og startet med å lansere fem parfymer. Gjennom årene har sortimentet og kategoriene stadig økt. Med en imponerende portefølje av både Génefique serumet som hylles verden over for sin ungdommelige effekt, parfymen La Vie est Belle som både er super feminin og samtidig tidløs, og mascaraene i serien Hypnôse som dekker det meste: lengde, volum, løft, separasjon og farge for vippene, har Lancôme plassert seg selv som en bauta innenfor skjønnhetsindustrien. Visste du at Lancôme har dufter som det kun er mulig å kjøpe på taxfree? Vår favoritt er La Vie est Belle Flowers of Happiness som er en frisk, vårlig og romantisk duft av blant annet jasmin og peon.

Inspirert av eldgammel asiatisk visdom

Rituals er et relativt nytt merke i Norge, men for en medvind merket har hatt. Mens mange andre bedrifter opplever vanskelige tider er Rituals i vinden som aldri før. Grunntanken er enkel, nemlig at man kan finne lykke i selv de minste ting. I utvalget av lekre krukker og flakonger, luksuriøse konsistenser og delikate dufter finner man virkelig noe for enhver. Rituals har hentet inspirasjon fra gamle østlige tradisjoner og visdommer som gir en ultimat følelse av velvære. Hos oss er det helt klart seriene Sakura og Ayurveda folk spør mest etter. Sakuraritualet feirer hver dag som en ny begynnelse, og med en deilig duft av kirsebærblomst og rismelk oppfordrer den til å leve hver dag til det fulle. Ayurvedaritualet handler om å finne nøkkelen til et balansert liv, og at dersom man skal kunne bli den beste versjonen av seg selv må selvpleie og ivaretakelse stå i hovedfokus. Med deilig duft av søt mandelolje og indisk rose oppfordrer den til å finne sin indre harmoni og balanse. Rituals er særlig kjent for dusjskummene sine, en dusjgele som ved kontakt med vann forvandles til et utrolig rikt skum. Hos oss har vi både ordinærstørrelse og små reiseutgaver. Visste du at disse også passer utmerket til barbering?

Bli med backstage med Dior

Det verdenskjente motehuset Dior er selvfølgelig også ett av merkene som ofte blir kjøpt hos oss. Med bredt varesortiment i alle tre kategorier, parfyme, make-up og hudpleie, finner man enkelt favoritter. Dior er i en klasse for seg selv når det gjelder å eksperimentere med farger og stilarter innenfor make-up og med backstageserien får forbrukeren et innblikk i den sminken som faktisk blir brukt under de største moteshowene. Visste du at Diorshow Lash Maximizer Mascara Primer ikke bare er en fantastisk primer før mascara men også kan brukes som et nattserum for sunne og sterke vipper? I Dior’s parfymegarderobe finner man alt fra klassiske og elegante dufter til de mest moderne og vågale parfymene. Det nyeste tilskuddet Miss Dior Eau de Toilette er parfymen man ikke skal la forbigås i stillhet, den er nemlig helt fantastisk med Nathalie Portman i spissen, og med en deilig delikat duft av blant annet grasse-rose og liljekonvall er det ingen grunn til å ikke hoppe i kjærligheten sammen med selveste Miss Dior.

30 Dec 2018

Skrevet av