Profil

Favoritter

Handlekurv

Ostekake med Reiseknas og bringebær

Fallback image

Hvorfor ikke ta med en ekstra pose Reiseknas når du er innom en av våre butikker. Vår egen Elisabeth har komponert en knallgod ostekake – basert på Tax Free Norways Reiseknas.

Lag den du også!

Bunn:

150 gram Digestive kjeks 1 pose Reiseknas 50 gram smeltet smør Knus kjeksen med Reiseknas og tilsett smeltet smør. Klem blandingen i bunnen av en springform og trykk den jevn.

Ostekake:

5 egg 2.5 dl sukker 300 gram kremost (Philadelphia) 3 teskjeer vaniljesukker 5 dl kremfløte 300 gram bringebær

Fremgangsmåte

Skill eggehvite og plomme i to boller. Eggehvitene piskes til et hardt skum. I bollen med eggeplommene blandes sukker, vaniljesukker og kremost sammen. Pisk kremfløte i en egen bolle, hell deretter i bringebærene og blad alt sammen. Rør forsiktig i de piskede eggehvitene inn i bollen med eggeplommene. Helt til slutt rør du i kremen med bringebær. Hell røren over i springformen og la den stå i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natten. Ta den frem 10-15 minutter for servering og pynte den med Reiseknas og ferske bær! Spis og nyt
TILBUD
Reiseknas
Reiseknas

Tax Free Norway
Størrelse 160.0


39 NOK

27 Dec 2020

Skrevet av