Klikk & hentTax Free & MeLive shoppingInspirasjon & guider
Kvote & hjelp
0
2 minutters lesing

Celina Karines Tax Free favoritter

Celina Karine er en utdannet make-up artist og lever av å dele sine tips i sosiale medier. Dette er hennes favoritter fra Tax Free’n:

Magisk nattmaske:
Celina Karine er opptatt av å ha en god base for sminken, det viktigste er å å sørge for at huden er i balanse. En nattamske er genialt fordi man våkner om morgenen med en mettet hud:

- Origins Drink Up Intensive Mask fra Origins er et must-have! Jeg har gått gjennom utallige tuber. Brukes som en nattkrem og gir vanvittig mye fukt og har en deilig duft. Du våkner med en perfekt hud, denne må du teste!

Favoritt bodylotion:
En annen favoritt til huden, da mer spesifikt til kroppen er Creme de Corps fra Kiehl`s:
- Denne bodylotionen er fløyelsmyk på huden, akkurat passe tykk og virkelig fuktighetsgivende. I tillegg har den en utrolig deilig duft som varer på huden!Favorittsminken:
Når hudpleien er gjort er foundation fra YSL et must:
- All-in-one Glow foundation er en favoritt! Er du på jakt etter et lett og behagelig produkt som jevner ut huden og gir en nydelig glød? Look no further. Den er i tillegg fri for olje og inneholder solfaktor 23.


Den optimale maskaren?
- Cils d`Enfer Maxi Lash Mascara fra Guerlain separerer vippene, gir lengde, volum og et ordentlig sort resultat som sitter hele dagen uten å smudge. Elsker denne!


For evigvarende sminke:
Når alle sminken er lagt er det bare en ting som mangler, en god settingspray. Urban Decay er kjent for sin ikoniske All Nighter Setting Spray med god grunn!
- All Nighter Setting Spray er den beste settingsprayen for å få sminken til å sitte som støpt hele dagen og kvelden. Den har en fin mist som fordeler produktet jevn i hele ansiktet.


29 Dec 2019

Skrevet av