Klikk & hentTax Free & MeLive shoppingInspirasjon & guider
Kvote & hjelp
0
Paco Rabanne Phantom Night
Paco Rabanne Phantom Night 0
Paco Rabanne Phantom Night 1

Paco Rabanne Phantom Night

Oppdag den uimotståelige tiltrekningskraften til Paco Rabanne Phantom Night parfyme. Dette dristige og sensuelle duftjuvelen tar deg med på en fengslende reise gjennom nattens mystiske landskap.

Phantom Night åpner med en blendende blanding av friske sitrusnoter og søt bergamott, som skaper en energisk og livlig start. Snart avsløres et hjerte av aromatisk salvie og raffinerte lavendelnoter, som gir duften en sofistikert og mystisk karakter.

I bunnotene utfolder Phantom Night seg til en fascinerende blanding av sensuelle vaniljenyanser og eksotisk tonkabønne, som skaper en varm og tiltrekkende aura. Dyrebare sedertre og musk legger til en elegant og berusende dimensjon.

Phantom Night er en duft som forfører og lokker frem din indre selvsikkerhet. Den representerer styrke og frihet til å være deg selv, og gir deg selvtilliten til å erobre enhver situasjon.

Flasken er like elegant som duften den inneholder, med en moderne og futuristisk design som fanger oppmerksomheten. Med Paco Rabanne Phantom Night kan du skape et uforglemmelig inntrykk og etterlate en duftende signatur.

Innhold
100.0 ml
Parfyme type
Parfum
104 poeng ved å kjøpe denne varen
100% sikker utsjekking
1049 NOK
1049 NOK

Klikk & hent

Tax free

100 % sikker utsjekking

Andre kjøpte også

Lignende produkter