Profil

Favoritter

Handlekurv

NY
Rituals Homme Gavesett
Rituals Homme Gavesett 0
Rituals Homme Gavesett 0

Rituals Homme Gavesett

Fantastisk gavesett fra Rituals Homme er den perfekte gaven til en venn, noen i familien eller om du ønsker litt luksus til deg selv.
Gavepakken inneholder en skummende dusjsåpe 200ml, 2-i-1 shampoo & kroppsvask 70ml, anti-dryness fuktighetskrem 70ml og L'essentiel eau de parfum 15ml. Start dagen kvikk og selvsikker med disse pleiende produktene beriket med bambus, japansk mint og sedertre.
Gaveboksen er vakkert pakket inn etter inspirasjon fra japansk kultur, der innpakking kan være like viktig som selve gaven. Esken kan brukes til oppbevaring av bilder, brev eller andre gjenstander som du ønsker å ta vare på. 

Innhold
1.0 items
31 poeng ved å kjøpe denne varen
100% sikker utsjekking
315NOK
315NOK
Ikke tilgjengelig Oslo Internasjonal (Avgang)
Ikke tilgjengelig Oslo Internasjonal (Domestic Transfer)
Ikke tilgjengelig Oslo Internasjonal (Ankomst)
Ikke tilgjengelig Oslo Internasjonal (undefined)
Tilgjengelig Oslo Innenlands (Avgang)
Tilgjengelig Oslo Innenlands (Ankomst)

Klikk & hent

Tax free

100 % sikker utsjekking

Andre kjøpte også

Passer sammen med

Om oss

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfree-butikker og Travel Value-butikker på Avinors største flyplasser siden 2005. I dag er vi til stede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinors flyplasser og generere inntekter til Avinor og det norske samfunnet.