Klikk & hentTax Free & MeLive shoppingInspirasjon & guider
Kvote & hjelp
0

Vår server har blitt utsatt for et dataangrep som gjør at Klikk & Hent foreløpig er nede.
Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på kundeservice@tax-free.no. Les mer her.

Dame

Med vårt imponerende utvalg av dameparfymer, kan du finne den perfekte duften som ikke bare kompletterer din personlighet, men også uttrykker hvem du er. Parfyme er en forlengelse av oss selv, en duftende signatur som gir en følelse av friskhet, renhet og selvsikkerhet. Utforsk vårt rike utvalg av parfymer for kvinner i kategorien "Dame parfyme", der vi tilbyr en rekke anerkjente merker og duftvarianter som vil tiltrekke seg enhver parfymeentusiast.

 

Våre dameparfymer inkluderer et mangfold av noter og duftprofiler, som blant annet blomstrete og søtere notene som er karakteristiske for kvinneparfymer. Enten du foretrekker den langvarige intensiteten til Eau de Parfum (EdP) eller den lettere auren til Eau de Toilette (EdT), har vi et utvalg som passer til alle anledninger og preferanser.

 

I vårt sortiment finner du også et utvalg av anerkjente merker som Giorgio Armani, Lancôme, Hugo Boss, Gucci, Tom Ford og Dior. Disse merkene er kjent for sine unike duftkreasjoner som appellerer til ulike stiler og smaker.

 

Enten du leter etter en duft for hverdagsbruk, en minneverdig kveld på byen eller en spesiell date, har vi parfymer til alle anledninger. Hvorfor ikke skape din egen parfymegarderobe med forskjellige duftvalg? Utforsk vårt "Dame parfyme" utvalg og la duftene bli en del av din personlige stil og historie.

eau de parfum

Product list

741 produkter med 1 filter

0 - 24 av 741 produkter

Last 24 til