Lag den du også!
Bunn:
150 gram Digestive kjeks
1 pose Reiseknas
50 gram smeltet smør
Knus kjeksen med Reiseknas og tilsett smeltet smør. Klem blandingen i bunnen av en springform og trykk den jevn.
Ostekake:
5 egg
2.5 dl sukker
300 gram kremost (Philadelphia)
3 teskjeer vaniljesukker
5 dl kremfløte
300 gram bringebær
Fremgangsmåte
Skill eggehvite og plomme i to boller. Eggehvitene piskes til et hardt skum.
I bollen med eggeplommene blandes sukker, vaniljesukker og kremost sammen.
Pisk kremfløte i en egen bolle, hell deretter i bringebærene og blad alt sammen.
Rør forsiktig i de piskede eggehvitene inn i bollen med eggeplommene.
Helt til slutt rør du i kremen med bringebær.
Hell røren over i springformen og la den stå i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natten. Ta den frem 10-15 minutter for servering og pynte den med Reiseknas og ferske bær!
Spis og nyt