Alle produkter
Valgt butikk: Oslo · Utland · Avgang

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Valgt butikk: Oslo · Utland · Avgang
Valgt butikk: Oslo · Utland · Avgang Endre Endre butikk
Alltid åpent Klikk&Hent Spar tid Gode priser

Vi tester solkrem for barn, 3. episode

Jeg har fått med en gjesteekspert for å vurdere solkremer for barn.

Sommeren er på vei og sola tar allerede godt. Barn er aktive ute og det er viktig å beskytte barns sensitive hud skikkelig. Bruk UV-klær, vanlige klær, solhatt og solbriller for øynene. I tillegg er solkrem et godt verktøy for å beskytte den mest utsatte huden eller når det er så varmt ute at klærne ryker. Det er flere grunner til at det lages egne solkremer for barn: de er mildere, har høy SPF og er laget for aktivitet og bading. Du kan lese mer om hva du bør tenker på når du velger solkrem til barn her.

Hvordan gjøre solkrem til noe gøy?

Det er mange barnesolkremer velge i mellom, hva er egentlig viktig å tenke på? For at det skal være enklere å smøre barn med solkrem kan det være fint å inkludere de i prosessen å VELGE sin egen solkrem! Er lukten viktig eller er spray kult? Frem mot sommeren deler vi en ny episode av «Vi tester solkrem for barn» hver uke, hvor vi har hentet inn eksperten Mollie for å bistå. Dette er seriens tredje episode:

I denn episoden testet vi solkrem fra Lancaster:

Sjekk ut tidligere episoder her:

Episode 1

Episode 2

Relaterte artikler

5 smarte ting til håndbagasjen
TaxfreeHanne

5 smarte ting til håndbagasjen

Det spiller ingen rolle om du skal reise til varmere strøk eller spennende byer i høst, det er noen produkter som kan bedre enhver reise og opphold! De trenger ikke ta stor plass heller, det finnes et stort utvalg av kosmetikk i reisevennlige størrelser som passer i håndbagasjen.

Liker du D&G 3 L’impératrice?
TaxfreeHanne

Liker du D&G 3 L'impératrice?

D&G 3 er en parfyme som lukter fruktig søtt og feminint, typisk for våre bestselgende parfymer for dame. Er du en av de som elsker de freshe og sommerlige duftene? Under har du flere spennende alternativer i samme sjanger: