Alle produkter
Valgt butikk: Oslo · Utland · Avgang

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Valgt butikk: Oslo · Utland · Avgang
Valgt butikk: Oslo · Utland · Avgang Endre Endre butikk
Alltid åpent Klikk&Hent Spar tid Gode priser

Vi tester solkrem for barn, 2. episode

Jeg har fått med en gjesteekspert for å vurdere solkremer for barn:

Sommeren er på vei og sola tar allerede godt. Barn er aktive ute og det er viktig å beskytte barns sensitive hud skikkelig. Bruk UV-klær, vanlige klær, solhatt og solbriller for øynene. I tillegg er solkrem et godt verktøy for å beskytte den mest utsatte huden eller når det er så varmt ute at klærne ryker. Det er flere grunner til at det lages egne solkremer for barn: de er mildere, har høy SPF og er laget for aktivitet og bading. Du kan lese mer om hva du bør tenker på når du velger solkrem til barn her.

Hvordan gjøre solkrem til noe gøy?

Det er mange barnesolkremer velge i mellom, hva er egentlig viktig å tenke på? For at det skal være enklere å smøre barn med solkrem kan det være fint å inkludere de i prosessen å VELGE sin egen solkrem! Er lukten viktig eller er spray kult? Frem mot sommeren deler vi en ny episode av «Vi tester solkrem for barn» hver uke, hvor vi har hentet inn eksperten Mollie for å bistå. Dette er seriens andre episode:

Dette er solkremen vi testet denne gangen:

Sjekk ut flere episoder her:

Episode 1

Episode 3

Relaterte artikler

Favoritt til leppene
TaxfreeHanne

Favoritt til leppene

Farge på leppene frisker opp hele sminkelooken, men jeg syns det kan være noe herk å holde fargen vedlike utover dagen. Derfor elsker jeg disse flytende leppestiftene: