Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Solkrem: Min favoritt til vinterfjellet

Vinterferien nærmer seg med stormskritt og i den anledning har jeg lyst til å tipse om en skikkelig smart solkrem!

solkrem til vinterfjellet

En sak som virkelig engasjerer meg er solbeskyttelse og solkrem. Det er en myte at man ikke blir brun om man bruker solfaktor, man får faktisk en jevnere og mer varig brunfarge om man beskytter seg riktig. Overeksponeres huden for sol får vi ikke bare raskere rynker, pigmentflekker og andre skader i huden, men for hver gang vi brenner oss øker sjansen for å utvikle hudkreft.

Derfor er det viktig at vi beskytter huden vår, også om vinteren! Spesielt om du har tenkt å bruke vinterferien på fjellet og du kanskje får nyte noen deilige solskinnsdager ute! Selv om det er vinter utsettes vi for UV-stråler fra solen, spesielt i høyden på fjellet. Så om vi er heldig og får noen skikkelig fine solskinnsdager i vinterferien gjelder et å være beredt!  Utfordringen er at vi gjerne går eller står på ski og er aktive ute i solen, noe som resulterer i at vi svetter av oss solkremen og beskyttelsen. Derfor ble jeg mildt sagt ivrig når Shiseido relanserte sine solkremer med en teknologi de kaller Wetforce.

Ekstremt vann- og svetteresistent solkrem

Solkremene med WetForceteknologien er ikke bare ekstremt vannresistent, men selve solbeskyttelsen aktiveres ytterligere når huden blir våt av vann eller svette! Det hørtes nesten for godt ut til å være sant, så derfor testet jeg den skikkelig ut vinteren i fjor. Solkremen for kropp og ansikt i SPF 30 ble testet ut på mange solrike skiturer, på opptil 3-4 timer hver. Jeg kan love deg at jeg svettet godt på disse skiturene, men at jeg allikevel opplevde at solkremen fremdeles satt på etter endt tur. Jeg er ekstremt imponert over kremens varighet og gode beskyttelse. Jeg er fantes ikke solbrent, men fikk absolutt farge.

For dere som har sett etter makeup-produkter som sitter når dere trener, er BB-kremen genial. Den gir en utrolig fin dekkende og glødende finish, og sitter som et skudd. Den har den samme geniale teknologien som solkremene over, den samme varige beskyttelsen.

Denne solkremserien kommer til å følge meg videre igjennom vår og sommeren også! Både når jeg er ute og løper eller når jeg bare skal slappe av på stranda. For denne vet jeg tåler både svette og vann. For det er viktig å beskytte seg, ikke bare for forfengelighetens skyld, men for helsa.

3 produkter

Solkrem med farge:

Kampanje
Sports BB SPF 50+ Medium
Shiseido
30 ml

Sports BB SPF 50+ Medium

269 NOK
209
NOK

Solkrem spesielt for barn og sensitiv hud

I Wetforceserien finner du en egen solkrem spesielt utviklet for barn, sensitiv og solsensitiv hud. Den er utviklet uten kjemiske solfilter, parfyme, alkohol og parabaner. Kremen kan brukes både både i ansikt og kropp og er så mild at den kan brukes av små barn. Sliter du med soleksem er denne kremen perfekt, fordi den har høy nok beskyttelse og ikke inneholder de ingrediensene man mener er med på å utvikle eksem i solen.

Jeg håper tipset om denne solkremserien fra Shiseido er nyttig for deg! Jeg kommer til å teste flere solkremserier i tiden fremover. I mellomtiden kan du jo lese litt om hvordan du velger riktig solfaktor her.

Ellers sees vi på Facebook, Instagram og YouTube så lenge!

Relaterte artikler

Lukten av sommer
TaxfreeHanne

Lukten av sommer

I dag har jeg første dagen tilbake i arbeid etter ferien og jeg trengte desperat å ta med meg lukten av sommer på jobb! Under kan du lese litt om en av mine favoritter fra Dior, perfekt til hverdags og allikevel sommerlig:

handlelisten til syden fra tax free
Solbeskyttelse

Handleliste for deg som skal til syden

Man har vel alle kjent på stresset når storfamilien skal på sydentur, midt i sommersesongen. Da kan det være lurt å være forberedt til turen gjennom taxfreebutikken, og vi har laget en handleliste til sydenturen for deg. Her finner du ti ting som kan være lur å ha med på tur.

Favoritt til leppene
TaxfreeHanne

Favoritt til leppene

Farge på leppene frisker opp hele sminkelooken, men jeg syns det kan være noe herk å holde fargen vedlike utover dagen. Derfor elsker jeg disse flytende leppestiftene: