Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Slik legger du flytende eyeliner

Hva skal til for å få de nydelige dådyrøynene ved hjelp av eyeliner? Hvordan lager du egentlig den berømte «vingen»?

«Hvordan legger jeg flytende eyeliner?» er det spørsmålet jeg får mest. Å legge en perekt linje over øynene krever noe forståelse for egen øyefasong og et godt produkt. Litt finmotorikk, litt øvelse og god teknikk hjelper også! Sistnevnte tenker jeg å ta for meg her i dag, jeg vil vise dere en teknikk jeg syns gjør jobben enklere. I tillegg bruker jeg den eyelineren jeg har sverget til i mange år nå! Sjekk videoen under:

1 produkt

Flytende eyeliner brukt i videoen:

Hjalp det å se videoen? Trikset for å få til en perfekt vinge er å lage en slags trekant, som du deretter fyller med farge.

Unngå disse feilene:

Den vanligste feilen folk gjør er å ikke legge eyelineren nærme nok vippekanten. Da blir det en hvit linje i mellom vippene og eyelineren når øynene er åpne. Derfor er det viktig å dra huden godt ved øyenbrynet for å strekke ut hudfolden som ligger over vipperøttene. Slik kommer du helt inntil vippene med eyelineren.

I tillegg er det enkelt å tenke at selve vingen skal peke oppover. Derfor blir det ofte overdrevet og det vil virke som om øynene peker unaturlig mye oppover. Det er viktig å tenke at linjen skal peke rett ut, hverken oppover og i allefall ikke nedover. Tenk at du skal late som at du fortsetter nedre vippekant med eyelineren utover, følg dens kurve.

Ta en titt på flere sminkevideoer på Youtubekanalen min her ! Gi meg gjerne tilbakemeldinger og ønsker om nye videoer på Instagram eller Facebook.

 

Relaterte artikler