Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Slik legger du flytende eyeliner

Hva skal til for å få de nydelige dådyrøynene ved hjelp av eyeliner? Hvordan lager du egentlig den berømte «vingen»?

«Hvordan legger jeg flytende eyeliner?» er det spørsmålet jeg får mest. Å legge en perekt linje over øynene krever noe forståelse for egen øyefasong og et godt produkt. Litt finmotorikk, litt øvelse og god teknikk hjelper også! Sistnevnte tenker jeg å ta for meg her i dag, jeg vil vise dere en teknikk jeg syns gjør jobben enklere. I tillegg bruker jeg den eyelineren jeg har sverget til i mange år nå! Sjekk videoen under:

1 produkt

Flytende eyeliner brukt i videoen:

Hjalp det å se videoen? Trikset for å få til en perfekt vinge er å lage en slags trekant, som du deretter fyller med farge.

Unngå disse feilene:

Den vanligste feilen folk gjør er å ikke legge eyelineren nærme nok vippekanten. Da blir det en hvit linje i mellom vippene og eyelineren når øynene er åpne. Derfor er det viktig å dra huden godt ved øyenbrynet for å strekke ut hudfolden som ligger over vipperøttene. Slik kommer du helt inntil vippene med eyelineren.

I tillegg er det enkelt å tenke at selve vingen skal peke oppover. Derfor blir det ofte overdrevet og det vil virke som om øynene peker unaturlig mye oppover. Det er viktig å tenke at linjen skal peke rett ut, hverken oppover og i allefall ikke nedover. Tenk at du skal late som at du fortsetter nedre vippekant med eyelineren utover, følg dens kurve.

Ta en titt på flere sminkevideoer på Youtubekanalen min her ! Gi meg gjerne tilbakemeldinger og ønsker om nye videoer på Instagram eller Facebook.

 

Relaterte artikler

Liker du Marc Jacobs Daisy?
TaxfreeHanne

Liker du Marc Jacobs Daisy?

Marc Jacobs Daisy har vært blant våre mest solgte damedufter i over 10 år. Dens fruktige blomsterduft er populær, men det finnes flere parfymer med samme type karakter om du er ute etter å variere litt. Under finner du 3 alternativer: