Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Røde lepper til julebordet

Røde lepper

Jeg har alltid tenkt at rød leppestift er noe herk, vanskelig å legge og et styr å passe på at den ikke glir ut i hele ansiktet utover kvelden. Spesielt når mat og drikke er en del av opplegget, som de ofte er i juletiden. Jeg har som regel valgt å kjøre på med øyesminke, og latt leppene få en nøytral farge. Men røde lepper er så lekkert at jeg har lært meg å elske å bruke rød leppestift!

Her bruker jeg en leppestift fra L’Oreal: Color Riche Shine i fargen «305 Insansation»

Litt øvelse, riktige produkter og riktig farge er det som må til! Jeg elsker de dype røde fargene som passer høsten, vinteren og juleselskapene så godt. En enkel flytende eyelinerlinje og røde lepper er en klassisk og kul look! Men hvordan kan du få leppestiften til å sitte igjennom hele julebordsmiddagen? Jeg mener at du har to valg: enten må velge en klassisk og heldekkende leppestift eller en lipstain for et varig resultat. Denne gangen vil jeg forklare hvordan du får en klassisk leppestift til å sitte, jeg kommer tilbake til lipstain ved en senere anledning. En klassisk leppestift vil av seg selv sitte bedre på leppene enn for eksempel en lipgloss. Men sammen med en base for leppestift, lipliner og pudder vil leppestiften sitte på plass hele julebordet!

3 produkter

Mine topp 3 favoritt leppestifter:

Dette bør du gjøre når du skal ta på leppestift:

  1. Bruke en base for leppestifter. En base jevner ut teksturen på leppene og binder pigmentene i leppestiften bedre til leppene. Den vil også stoppe leppestiften fra å blø utenfor leppekonturen.
  2. Bruk en lipliner i samme farge som leppestiften, ikke bare i konturen av leppene, men fyll hele leppa. Da blir fargen på leppestiften mer intens og varig.
  3. Legg et tynt lag med transparent pudder, da fikserer du fargen på liplineren.
  4. Legg så et lag med leppestift, helst ved hjelp av pensel
  5. Så et nytt lag med pudder. Da fikserer du første lag med leppestift.
  6. Før du avslutter med enda et lag med leppestift.

Jo flere lag du legger med pudder og leppestift, jo flere lag må slites ned før all farge er helt borte. Det er bare din egen utholdenhet som avgjør hvor mange lag du kan legge!

Rød leppestift er det mest effektive verktøyet om du må skynde deg rett fra jobb til juleselskapet. Å legge litt rød leppestift sammen med hverdagsmakeupen, er den enkleste måten du kan gå fra naturlig sminket til festsminket!

Røde lepper

Relaterte artikler

Biotherms Water Lovers-program tar vare på havet
Skjønnhet & velvære

Biotherms Water Lovers-program tar vare på havet

Biotherm er vannelskere som siden 2012 har forpliktet seg til en bedre fremtid for havene, dedikert til Blue Beauty, skjønnhet som kan starte en bølge av positive endringer. Drevet av vitenskap med fokus på å være vanneffektive, økodesignet og forsvarlig. Her kan du lese mer om Biotherms forpliktelser, samarbeid og produkter.