Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Lukten av sommer

I dag har jeg første dagen tilbake i arbeid etter ferien og jeg trengte desperat å ta med meg lukten av sommer på jobb! Under kan du lese litt om en av mine favoritter fra Dior, perfekt til hverdags og allikevel sommerlig:

Parfyme er litt som klær, jeg har kanskje en stil men bruker ulike plagg til ulike anledninger. Selvom jeg er tilbake på jobb har jeg behov for å bruke luftige sommerkjoler og sandaler enda litt til og med det trenger jeg en passende parfyme. Jeg må ha en parfyme som lukter av sommer, syrlig, frisk og energisk, men som allikevel har en ro og som er delikat nok til å bruke i hverdagen. For meg passer Joy fra Dior perfekt. Den er laget av den dyktige nesen og Diors husparfymør Francois Demachy.

Joy by Dior
Dior
50 ml

Joy by Dior

799
NOK
Joy by Dior
Dior
90 ml

Joy by Dior

1149
NOK

Toppnoten lukter av bergamot og mandarin, noe som gjør duften syrlig, søtlig, krisp, saftig og energisk. Den føles nesten iskald med en gang den sprayes, smakes av kald sitronbrus! I hjertet av duften ligger mairose absolue og ekstrakt sammen med sjasmin, det gjør parfymen feminin med en tydelig karakter typisk for Dior.

I bunnen av duften kommer dybden og varmen i form av sandeltre. En deilig dose musk gjør parfymen ren, pudrete og varm, akkurat som jeg liker det! Men forstå meg rett, dette er ingen tung duft, bunnoten balanserer parfymen og gjør den rundere og mer varig, men gjør den overhodet ikke overveldende. Duften er fasettert og kompleks, en unik duft, men allikevel med en ro som passer hverdagen. For meg lukter den hvit t-skorte, jeansshorts og solbrune ben, akkurat den følelsen jeg vil kjenne på enda litt til!

Relaterte artikler