Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Liker du The Scent for her?

Hugo Boss The Scent for Her er en populær parfyme i våre butikker, kanskje det er en av dine favoritter? Jeg har funnet noen gode alternativer som ligger i samme duftfamilie slik at du kan variere!

Hugo Boss The Scent for dame er en fruktig og floral amber duft, men fantastisk myk og delikat. Det gjør den til en god hverdagsduft for de fleste! Fersken og freesia utgjør toppnoten og gir et fruktig, søtlig og energisk førsteinntrykk av parfymen. Osmanthus i hjertet av duften forsterker ferskenduften og gjør parfymen enda søtere og mer feminin. Ristede kakaobønner i bunnoten gjør parfymen mye varmere, dypere og mer mystisk. PArfymen er ekstremt innbydende og nesten sensuell, men allikevel veldig intim og elegant på huden. Jeg syns The scent er myk og og ren, med en tydelig sødme. JEg syns den lukter litt som ren og feminin hud, varm og intim!

En fruktig variant:

Om du liker den fruktige siden til The Scent er Christian Dior Addict Eau Fraiche et alternativ å vurdere. Den tilhører den fruktige blomsterfamilien og grapefrukt og bergamot er med på å gjøre denne duften langt mer saftig, utadvendt og energisk enn The Scent. Men Addict Eau Fraiche er i likhet med the Scent sterkt preget av Freesia. Freesia lukter energisk, grønt og tilfører samtidig sødme til parfymer. Freesia lukter solvarme og sitrus, men er samtidig feminin. Men til tross for sitt fruktige preg fremstår ikke Addic Eau Fraiche som umoden, men som en leken lillesøster av The Scent. Dette er et perfekt alternativ til The Scent om vår/sommer, eller om du er ute etter en litt mer utadvendt og fruktig duft enn The Scent.

Prada:

La Femme Prada ligger i den samme florale amberduftfamilien som The Scent, men uten det fruktige preget The Scent byr på. Om du liker The Scent for sitt rene, intime og sofistikerte uttrykk vil du like La Femme Prada også! Den lukter av Frangipani, tuberose, bivoks, ylang-ylang og vanilje. Hakket mer blomstrete enn The Scent, men fremdeles varm og ren. Denne funker både til hverdags og til kvelds!

Prada La Femme
Prada
50 ml

Prada La Femme

499
NOK
Prada La Femme
Prada
100 ml

Prada La Femme

1099
NOK

Kveldsvariant:

Om du er ute etter en parfyme som passer høsteen enda litt bedre en The Scent er klassikeren Burberry eau de Parfum et godt alternativ. Den dufter av den samme ferskennota vi kjenner godt i The Scent, men aprikos, pære og vanilje gjør Burberry hakket mer sødmefull. Sjasmin og musk gjør Burberry til en kraftigere og mer sensuell parfyme som passer godt til kvelds!

Burberry Women
Burberry
100 ml

Burberry Women

839
NOK

 

Relaterte artikler

Favoritt til leppene
TaxfreeHanne

Favoritt til leppene

Farge på leppene frisker opp hele sminkelooken, men jeg syns det kan være noe herk å holde fargen vedlike utover dagen. Derfor elsker jeg disse flytende leppestiftene:

5 smarte ting til håndbagasjen
TaxfreeHanne

5 smarte ting til håndbagasjen

Det spiller ingen rolle om du skal reise til varmere strøk eller spennende byer i høst, det er noen produkter som kan bedre enhver reise og opphold! De trenger ikke ta stor plass heller, det finnes et stort utvalg av kosmetikk i reisevennlige størrelser som passer i håndbagasjen.