Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Liker du Si?

En av de mest solgte dameparfymene hos oss er den klassiske Si fra Giorgio Armani. Men hva er det som gjør den så god? Og hvilke lignende alternativer finnes egentlig?

Liker du parfymen Armani Si

Si fra Giorgio Armani er fyldig, chic, moderne og myk på samme tid. Den tilhører den fruktige chypré duftfamilien og som andre parfymer som tilhører den samme familien kan den være litt vanskelig å plassere. Solbærsirupen i toppnoten gjør parfymen veldig søt, varm og saftig i starten. Men mairose og freesia i hjertenoten gjør den på huden ykere og mer feminin, mens vaniljen i bunnoten tilfører det sensuelle og langvarige. Noen ganger er det enklere å beskrive et klesplagg som minner om parfymen enn parfymen i seg selv. Jeg syns Si lukter silkebluse og andre myke og feminine plagg. Men i sprekere farger, som gjør stilen mer leken og sprek!

Elie Saab Girl of Now Forever

Girl of Now Forever tilhører en litt annen duftfamilie, den fruktige florale, men gir allikevel den samme saftige, varme, sensuelle men også lekne følelsen som Si. Elegant og leke, like allsidig! Denne lukter også av solbær, av det friske bæret, ikke sirupen som i Si. I tillegg inneholder den lukten av bringebær, mandler, rose, patsjuli og vanilje. Dette er en nyere parfyme som er verdt å sjekke ut om du liker Si!

 

Burberry Body

Armani Si er en type duft som funker like godt i hverdagen som til selskaper. Er du allikevel ute etter noe som oppleves som noe renere og lettere til dagtid er Burberry Body verdt å teste. Det tilhører samme duftfamilie som Si, Chypré, men er allikevel krispere, kaldere og renere, som en nyvasket hvit skjorte! I likhet med Si inneholder også Body både rose og freesia, men i stedet for solbærsirup lukter Body av fersken.

Lancôme Tresor Midnight Rose

En floral, fruktig og muskaktig duft. Denne inneholder i likhet med Si solbærsirup, vanilje og rose. Men i tillegg lukter den av pioner og sjasmin som gjør parfymen hakket kraftigere og mer mystisk. Tresor Midnight Rose er like søtligsom Si, men mørkere og enda mer sensuell! Denne lukter som rød leppestift og den lille sorte, perfekt til kveldsbruk og høst/vinter.

Relaterte artikler