Profil

Handlekurv

Liker du Si?

null

En av de mest solgte dameparfymene hos oss er den klassiske Si fra Giorgio Armani. Men hva er det som gjør den så god? Og hvilke lignende alternativer finnes egentlig?

Si fra Giorgio Armani er fyldig, chic, moderne og myk på samme tid. Den tilhører den fruktige chypré duftfamilien og som andre parfymer som tilhører den samme familien kan den være litt vanskelig å plassere. Solbærsirupen i toppnoten gjør parfymen veldig søt, varm og saftig i starten. Men mairose og freesia i hjertenoten gjør den på huden ykere og mer feminin, mens vaniljen i bunnoten tilfører det sensuelle og langvarige. Noen ganger er det enklere å beskrive et klesplagg som minner om parfymen enn parfymen i seg selv. Jeg syns Si lukter silkebluse og andre myke og feminine plagg. Men i sprekere farger, som gjør stilen mer leken og sprek!

Elie Saab Girl of Now Forever

Burberry Body

Armani Si er en type duft som funker like godt i hverdagen som til selskaper. Er du allikevel ute etter noe som oppleves som noe renere og lettere til dagtid er Burberry Body verdt å teste. Det tilhører samme duftfamilie som Si, Chypré, men er allikevel krispere, kaldere og renere, som en nyvasket hvit skjorte! I likhet med Si inneholder også Body både rose og freesia, men i stedet for solbærsirup lukter Body av fersken.

Lancôme Tresor Midnight Rose

30 Dec 2018

Skrevet av