Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Liker du D&G 3 L’impératrice?

D&G 3 er en parfyme som lukter fruktig søtt og feminint, typisk for våre bestselgende parfymer for dame. Er du en av de som elsker de freshe og sommerlige duftene? Under har du flere spennende alternativer i samme sjanger:

D&G 3 L’Impératrice er en fruktig floral og akvatisk parfyme. Duftene av spesielt kiwi, vannmelon og rabarbra preger parfymen særlig og gjør den saftig, sommerlig og energisk. Den lukter fresh fruktjuice servert på stranda! Allikvel bærer denne fruktige parfymen preg av sjasmin, cyclamen, hvit musk og tresorter som gjør den dyp, varm og kraftigere enn yngre varianter. Særlig musken gjør den pudrete, dyp og varm. Derfor er dette en duft som også sitter godt på huden og er langt mer allsidig enn typiske sommerlige parfymer.

Kveldsalternativet:

Bella fra Nina Ricci tilhører også den fruktige florale duftfamilien, men er hakket mørkere og mer sensuell enn D&G 3. Felles har begge parfymene det sterke preget av rabarbra, men Bella er sterkt preget av vaniljen i bunnoten som gjør parfymen søt, varm og nesten spiselig! Den er utrolig avhengighetsdannende, både saftig og karamellsøt på samme tid. Perfekt som kveldsparfyme eller til vintersesongen!

 

Den unike:

Hermès Cologne Eau de Rhubarbe Ecarlate er en unik eau de cologne, enkel og kompleks på samme tid. Som navnet tilsier har denne colognene i likhet med D&G 3 rabarbra som en av hovedingrediensene, men også hvit musk. Derfor lukter denne colognen som et ekstakt av hovedkarakteren til D&G 3, renere og mer sofistikert. Den har en tosidig dynamikk hvor rabarbrae tilfører det energiske, fruktig og krispy mens hvit musk gjør den renere, varmeere og mer mystisk. Musken gjør også at denne eau de colognen sitte roverraskende godt! Denne duften lukter som hud, varm, feminin og saftig.

Klassiker’n til hverdags:

Mange kjenner nok igjen Ralph fra Ralph Lauren, den ble lansert i år 2000 og er fremdeles på våre bestselgerlister, med god grunn! Dette er en utrolig fresh og nesten saftig duft. Ralph tilhærer den samme fruktige florale duftfamilien til D&G 3 men kaldere og lettere. Den lukter av eplekart og mandarin i toppnoten som gir et klart syrligere preg i starten, men inneholder også blomster og hvit musk som D&G 3 som gjør den mer feminin og ren. Denne parfymen lukter som at D&G 3 har tatt seg en joggetur og en god dusj etterpå, Ralph lukter mer oppstemt, forfriskende og fresh enn D&G 3. Et godt alternativ til sommeren eller hverdagen!

 

Relaterte artikler

Liker du The Scent for her?
TaxfreeHanne

Liker du The Scent for her?

Hugo Boss The Scent for Her er en populær parfyme i våre butikker, kanskje det er en av dine favoritter? Jeg har funnet noen gode alternativer som ligger i samme duftfamilie slik at du kan variere!

Liker du D&G 3 L’impératrice?
TaxfreeHanne

Liker du D&G 3 L'impératrice?

D&G 3 er en parfyme som lukter fruktig søtt og feminint, typisk for våre bestselgende parfymer for dame. Er du en av de som elsker de freshe og sommerlige duftene? Under har du flere spennende alternativer i samme sjanger: