Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Hvordan bruke foundation for et naturlig og varig resultat?

Hvordan bruker du egentlig foundation riktig? Finnes det noen regler du burde følge?

Naturlig foundation

Foundation er kanskje det temaet jeg får flest spørsmål om. Hvordan velger du riktig type for din hud? Hvilket resultat får du av de ulike typene? Hvordan finner du egentlig riktig farge? For å velge riktig foundation må du ta hensyn til hudtypen din, velge dekkevnen du trenger, finne riktig farge og velge konsistensen du liker. Hvordan du velger riktig foundation har jeg skrevet mer om her.

Påføring av foundation:

Mange spør meg også om hvordan de skal påføre foundation. Det finnes flere måter å applikere foundation, du kan gjøre det med en foundationpensel, en beautyblender eller rett og slett med fingrene. Hvilken metode du velger å bruke avhenger av hvilken type foundation du bruker og hvilket resultat du ønsker. Til flytende foundation anbefaler jeg som regel å bruke fingrene, fordi da varmer du opp produktet og det legger seg raskere penere på huden. Beautyblender er perfekt å bruke når du ønsker en høy dekkevne på foundation, og en sminkepensel er nyttig å bruke for å fordele foundation i ansiktet. På videoen under kan du se hvordan jeg legger en medium+ dekkende foundation ved hjelp av fingrene. Du får også flere tips:

2 produkter

Produkter brukt i videoen:

Bruk aldri foundation alene:

Foundation skal jevne ut fargeforskjeller i hudtonen din og du påfører foundation i hele ansiktet, gjerne på øyelokkene også. Unngå halsen. Ved å bruke en foundation jevner vi ut uønskede farger som hissig rødhet eller pigmentforskjeller, men samtidig fjerner vi naturlige trekk og dybde ved å ha en unison farge i hele ansiktet. Derfor må du forme ansiktet med for eksempel highlighter, solpudder, blush eller contouring når du bruker en medium-fullt dekkende foundation. Du må fremheve benstruktur som kinnben, nese, panne og hake ellers vil du se merkelig flat ut i ansiktet.

Jeg håper du har fått noen nyttige tips hva gjelder foundation! Har du en tørr hudtype? Her kan du lese mine tips om foundation til tørr hud. Flere artikler om foundation kommer!

Vi sees på Instagram og Facebook i mellomtiden!

Relaterte artikler

5 smarte ting til håndbagasjen
TaxfreeHanne

5 smarte ting til håndbagasjen

Det spiller ingen rolle om du skal reise til varmere strøk eller spennende byer i høst, det er noen produkter som kan bedre enhver reise og opphold! De trenger ikke ta stor plass heller, det finnes et stort utvalg av kosmetikk i reisevennlige størrelser som passer i håndbagasjen.