Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Favoritt til leppene

Farge på leppene frisker opp hele sminkelooken, men jeg syns det kan være noe herk å holde fargen vedlike utover dagen. Derfor elsker jeg disse flytende leppestiftene:

Gloss eller leppestift?

Du tenker kanskje at all leppefarge som er flytende er som en tradisjonell lipgloss? Seig, glitrende og med lite farge, i tillegg til att glosser ikke sitter veldig godt på. Men det har kommet en ny generasjon med leppefarge som er i samme type beholder som lipglosser. Lip Stain, Lip Lacquer eller Lip Tattoo er vanlig navn for det vi på godt norsk kan kalle leppelakk. Leppelakk har et høyt innhold pigmenter som dekker leppene helt med farge og som sitter på leppene hele dagen. De fleste typene har en matt finish, noen kan ha glans i starten men utover dagen vil bare de matte pigmentene sitte igjen.

Av leppelakker er Tatouage Couture Matte Stain fra Yves Saint Laurent min absolutte favoritt! Den finnes i alle regnbuens farger, fra pene nude toner til klare rød, korall og rosa.

Lakken blir helt matt på og har en perfekt applikator som gjør påføringen nøyaktig. På grunn av applikatorens rette linjer får man malt leppenes kontur helt perfekt!

Tatouage Couture sitter i opptil 8 timer (!) på leppene, men det er viktig at leppene er helt rene før påføring! Leppepomade under vil gjøre at pigmentene ikke får festet seg og fargen vil ikke vare på.

Farge nr. 16 «Nude Emblem» er farge som ligner på en naturlig leppefarge, men er hakket mørkere. Den markerer derfor leppene godt på en veldig naturlig måte, det er den jeg bruker her:

Tatouage Couture kommer til å følge med utover sommeren, det er så fint med solkysset hud og litt knæsjere farge på leppene!

Relaterte artikler

Liker du The Scent for her?
TaxfreeHanne

Liker du The Scent for her?

Hugo Boss The Scent for Her er en populær parfyme i våre butikker, kanskje det er en av dine favoritter? Jeg har funnet noen gode alternativer som ligger i samme duftfamilie slik at du kan variere!