Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Boost huden på reise med vitamin C

Huden kan fort bli stresset og dehydrert av reise. Under finner du noen tips om hvordan du enkelt tar vare på huden din med enkle produkter som passer i håndbaggasjen.

Vitamin C er kjent for å gjøre en rekke ulike ting i huden. Først å fremst booster vitamin C hudens selvforsvar og glød og latter ut hudens tekstur. I tillegg kan vitamin c i riktig form og konsentrasjon jevne ut hudtonen, lysne pigmentflekker og booste kollagenproduksjonen. Det betyr at vitamin C virkelig er noe å se ettter i hudpleie som skal beskytte huden og ta vare gløden på reise! Selv etter kortere flyturer vil de fleste oppleve å landet med hakket mer dehydrert, gråere og mattere hud, den ser sliten ut. Men det finnes flere smarte tips og proukter man kan benytte seg av både for å forebygge blassheten og for å booste den opp igjen.

Om du skal på en lenger flytur er det smart å droppe sminken og pleie huden underveis

På flyturen

Allerede på selve flyturen kan det lønne seg å gjøre noen grep for å unngå at huden mister glød og fukt. Spesielt på lengre flyturer er det verdt å vurdere å dropp sminken og kjøre spabehandling på huden med noen enkle grep. Det er flere produkter som er vel egnet for håndbagasjen og enkle å bruke på flyet, deriblant en mist fra Lumene. Glow Refreshing Hydrating Mist tilfører fukt til dehydrert hud og legger seg ytterst i huden som beskyttelse. Den kan brukes på ren hud og også over sminke, den tilfører umiddelbar glød og fikserer makeup. Misten inneholder både hyaluronsyre og vitamin C og komemr i en reisevennlig 100ml størrelse:

Om du ikke msinker deg før reisen vil jeg absolutt anbefale Lumenes’ øyemaske i samme Nordic C-serie som misten over. Disse magiske padsene er proppfulle av vitamin C og gir en absolutt umiddelbar effekt. Den lysner øyeområdet, minsker hevelser og glatter ut huden rundt øynene. I tillegg innehodler den hyaluronsyre som metter huden med fukt. Etter 10 minutter ser øyeområdet mye friskere ut, som om du har hatt en god natts søvn! Masken er derfor like perfekt for å jukse seg til en friskere look på morgenen etter få timers søvn eller før et selskap etter lang dag på jobb. Bright eyes Awakening Patches kommer i en pakke med 6 par øyemasker, slik at du har flere på lager om behovet skulle melde seg.

Fremme på din destinasjon:

Rens:

Samme om du er på forretningsreise, storbytur eller charterferie, så må huden renses for sminke og smuss. Ole Henriksen har gjort det utrolig enkelt for oss å rense huden vår effektivt og samtidig pleie og bevare gløden. truth on the Glow Cleansing Clothes innholder vitamin C og Jojobafrøolje som renser, fukter og lysner huden. Bruk de til å fjerne sminken og rense huden om kvelden eller dra raskt over huden før dusjen på morgenen for å rense nattens avfallsstoffer. Disse er også geniale å ha i håndbagasjen om du ønsker å gjerne sminken og vaske huden på selve flyturen. Serviettene er tilpasset alle hudtyper.

Fyll på glød:

Når huden er renset trenger den påfyll av fukt, glød og beskyttelse om dagen. Vitazing dagkrem fra Origins er helt genial fordi den både fukter huden, gir glød, er proppfull av vitamin C og andre antioksidanter som beskytter huden, har SPF 15 og gir en lett universal farge. Her har du altså dagkrem og en lett foundation i ett produkt, smart på reise og enkelt å bruke. Vitazing tilfører huden akkurat den mengden fresh farge og glød huden skriker etter på reise.

I tillegg har Origins en smart øyekrem på tube som heter Ginzing Refreshing Eyecream som kjøler ned, demper hevelser og lysner huden rundt øyene i tillegg til å gi fukt. Forpakningen er smart for reise, tar ingen plass og kremen føles utrolig lett på huden. En god oppkvikker for huden om morgenen eller etter en flight.

Relaterte artikler

Liker du D&G 3 L’impératrice?
TaxfreeHanne

Liker du D&G 3 L'impératrice?

D&G 3 er en parfyme som lukter fruktig søtt og feminint, typisk for våre bestselgende parfymer for dame. Er du en av de som elsker de freshe og sommerlige duftene? Under har du flere spennende alternativer i samme sjanger:

Liker du parfymen Armani Si
TaxfreeHanne

Liker du Si?

En av de mest solgte dameparfymene hos oss er den klassiske Si fra Giorgio Armani. Men hva er det som gjør den så god? Og hvilke lignende alternativer finnes egentlig?

Favoritt til leppene
TaxfreeHanne

Favoritt til leppene

Farge på leppene frisker opp hele sminkelooken, men jeg syns det kan være noe herk å holde fargen vedlike utover dagen. Derfor elsker jeg disse flytende leppestiftene: