Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

5 smarte ting til håndbagasjen

Det spiller ingen rolle om du skal reise til varmere strøk eller spennende byer i høst, det er noen produkter som kan bedre enhver reise og opphold! De trenger ikke ta stor plass heller, det finnes et stort utvalg av kosmetikk i reisevennlige størrelser som passer i håndbagasjen.

Vår egen skjønnhetsblogger, Taxfree Hanne, har skrevet litt om hva hun må ha med på reise. Følg henne på Instagram, Facebook og blogg for flere gode tips.

Fuktbomber:

Noen essensielle kosmetikkprodukter må bare være med på reise, selv på de korteste weekendturer. Reisen i seg selv stjeler fukt fra huden både i ansikt og på kropp, dessuten har høsten også kommet. Sesongskiftet kan gjøre at enhver hudtype føles dehydrert. For ikke å snakke om leppene! Min favoritt til leppene er helt klar L:Brukets leppepomade med mandel og kokos, som både fukter og beskytter leppen mot ytteligere uttørking. Om skaden først er skjedd og leppene har sprukket opp, er Cicaplast Lips fra La Roche Possay virkelig det eneste som reparerer. Clarins Moisture Reparing Lip Balm gir også godt med fukt og nesten en lipglosslignende blank finish:

 

Håndkrem:

Hendene roper også etter fukt i disse tider og min absolutte favoritt til å gjøre noe med saken er La Creme Main fra Chanel. Den trekker inn i huden på rekordtid men fukter allikevel maksimalt. Etter noen dagers bruk føles huden på hendene myk og glatt. Et mer budsjettvennlig alternativ er Amande Delicious Hand Cream fra L’Occitane, også lett i konsistensen, fukter godt og lukter digg mandelolje.

Fukt til ansikt:

Moisture Surge fra Clinique redder en dehydrert hud i ansiktet. Ikke bare er det en fuktighetskrem, men når huden føles ekstra tørr kan den legges i et tykkere lag som en fuktighetsmaske i 10 minutter eller mer, før det overflødige klappes bort med kleenex. Da er huden stappfull av fukt som varer! Moisture Surge passer alle hudtyper og finnes i smarte reisestørrelser.

Reisevennlig parfyme:

Parfyme har en tendens til i oppbevares i vakre flakonger som ikke nødvendigvis er veldig praktiske å reise med. Men da Lancôme lanserte sin nyeste duft Idôle lagde de ikke bare den tynneste parfymeflasken noensinne laget, men lansert samtidig en Idôle i en reisevnnlig størrelse på 25ml. Den lukter fresht og feminint, med duften av pære i toppnoten og rose i hjertet. Perfekt å friske opp med for en ren og delikat følelse! I tillegg til Idôle finnes to klassikere fra Chloé i liten størrelse også:

Idôle
Lancôme
25 ml

Idôle

415
NOK

Hårets redning:

Er det noe som redder fett og livløst hår på tur, så er det tørrsjampo. Denne magiske sprayen som forvandler fet hodebunn og hårrøtter til et volumiøst og rent syn. Min absolutte favoritt-tørrsjampo er den fra REF Stockholm. Den tar knekken på det feteste hår på sekundet uten å plage hodebunnen. Den lukter rent og gjør ikke mørkere hår grått. Ikke bare finnes Dry Shampoo fra REF i veskestørrelse, men også sjampo, balsam, hårskum, hårspray og hårolje. Det er ingen grunn til at håret skal nedprioriteres på tur!

Dry Shampoo
REF
75 ml

Dry Shampoo

79
NOK
Fiber Mousse
REF
75 ml

Fiber Mousse

79
NOK
Wonder Oil
REF
15 ml

Wonder Oil

79
NOK

Relaterte artikler