Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Topp 3 solkremer til våren

Det er på tide å finne frem solkremen, under kan du se mine 3 favoritter for vårsola.

Fra nå av begynner solen å bli sterk i byer som Oslo, Bergen og Trondheim. UV-indeksen kryper forbi 3 og det betyr at vi må begynne å beskytte oss mot solen. UV-indekse viser hvor sterk sola er, hvor mye UV-stråler som når dit du befinner deg. Du kan lese mer om hvor sterk sola er her:

Jeg har noen favorittsolkremer jeg bruker på våren, før jeg bytter de ut med sommersolkremene. For det første er det ikke nødvendig med den høyeste faktoren på solkremen på denne tiden av året, både fordi solen ikke er på sitt sterkeste og fordi jeg ikke bruker mange timer ute om dagen. Jeg trenger beskyttelse de få timene jeg er ute etter jobb eller i helgene.  På sommeren er derimot solen på sitt sterkeste her til lands og har jeg ferie vil jeg være ute hele dagen. Da trenger jeg en høyere solfaktor for å unngå å bli solbrent. I tillegg er temperaturen slik på våren at jeg ikke har på meg like lite klær som jeg har midt på sommeren. Jeg har mindre hud som trenger solkrem, mesteparten er dekket av klær. Jeg trenger primært solkrem til ansikt, men også noe til armer og ben når været tillater det.

Ansikt:

Rudolph Care har den beste solkremen jeg vet om til ansikt. Jeg dropper den vanlige dagkremen min og bruker bare denne solkremen når jeg vet jeg skal være mye ute en dag. Solkremene fra Rudolph Care er naturlige og svanemerket, det betyr at de er både miljø- og helsevennlige. De skader ikke korallene! Siden solkremene til Rudolph Care er naturlige, er de ikke parfymert men lukter det de er laget av. Kremene for ansikt kan lukte overraskende mye av plantene når man påfører, men duften forsvinner kjapt!

Kropp:

Siden jeg er så glad i Rudolph Care ble jeg veldig glad da jeg oppdaget at de fører små veskestørrelser av solkrem for kropp! Denne med solfaktor 15 er i veska mi hver dag utover våren, slik at jeg kan smøre ben og armer om muligheten for litt solsslikking plutselig skulle by seg! Forresten så er Rudolph Care sine solkremer for kropp ekstra vannresistente og derfor perfekte å bruke på badeferie også.

Redningen for bleke legger:

Det er ikke bare stas å børste støvet (bokstavelig talt) av leggene etter vinteren, men de må jo luftes når sola først skinner! Jeg har funnet en genial solkrem som er perfekt for de dagene jeg vil bruke skjørt. Vichy sin Ideal soleil sublime tan protective spray gir både beskyttelse og inneholder betakaroten som bidrar til en finere farge! Sprayen er vannfast, holder faktor 30 og kan selvfølgelig brukes over hele kroppen. Samtidig som den beskytter deg mot de skadelige UV strålene er den med og gir deg en flottere tan!

 

Husk at sola er sterkere på fjellet og jo nærmere ekvator du reiser, da trenger du en høyere solfaktor!

Relaterte artikler

Favoritt til leppene
TaxfreeHanne

Favoritt til leppene

Farge på leppene frisker opp hele sminkelooken, men jeg syns det kan være noe herk å holde fargen vedlike utover dagen. Derfor elsker jeg disse flytende leppestiftene: