Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Solkrem om vinteren: Perfekt for påskefjell og skitur

Selv om det er vinter bør du beskytte huden mot skadelig UV-stråling når det er fint vær.

solkrem på vinteren

Sola på vinterfjellet kan være overraskende sterk. Ikke bare er du nærmere sola når du er på fjellet, snøen reflekterer også de skadelige UV-strålene. Derfor er det viktig å huske på solkremen når du skal ut på skitur eller skal sitte ute i solveggen – spesielt når det nærmer seg påske og vår.

Velg høy faktor til ansiktet

Når huden er vinterblek og ikke vant til mye eksponering for sol, er det ekstra viktig å beskytte med høy faktor. Kreftforeningen anbefaler å bruke minimum SPF 15.

Vannfast solkrem ved høy aktivitet

Lang skitur i sola? Om du skal være i aktivitet og svette bør du velge en vannfast solkrem som sitter godt og er vannresistent eller vannfast. Det finnes til og med solkrem som styrkes når den kommer i kontakt med vann.

Vi har noen ulike serier som er spesielt tilpasset bruk under fysisk aktivitet på fjellet!

Shiseido BB Sport Wetforce

BB sport kremene til Shiseido har et hint av farge og har en egen WetForce teknologi som gjør at den sitter enda bedre om du er i kontakt med vann eller svetter.

3 produkter

Shiseido BB Sportskremer

Kampanje
Sports BB SPF 50+ Medium
Shiseido
30 ml

Sports BB SPF 50+ Medium

269 NOK
209
NOK

Piz Buin Mountain

Vi har en egen Mountain serie fra Piz Buin som er perfekt om man skal være aktiv i sola. Produktene beskytter mot både UVA- og UVB-stråler og er vannavstøtende.

Relaterte artikler

Sommer, solkrem og solbriller
Mat & drikke

Sommer 2019

Sommeren er her og vi skal nyte de deilige dagene. Solkrem og solbriller er fast tilbehør i sommervarmen, noe godt i glasset til grillmaten er heller ikke feil. Her får du våre tips til en perfekt sommer.