Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

For all del ikke glem aftersun!

aftersun

Aftersun stopper brenningsprosessen

Aftersun er ikke bare et produkt for velbehag etter soling, men faktisk et viktig produkt som kan roe ned og stopper eventuelle brenningsprosesser i huden. Bruker du den riktig og jevnlig vil den også bevare fargen du har klart å bygge opp.

Påfør umiddelbart etter soling, slik at de aktive ingrediensene stopper brenningprosessen. Smør aftersun med en gang du forlater solen og det FØR dusj. En dusj vil nemlig fremskynde brenningsprosessen, og da kan det være for sent å påføre i etterkant.

 

 

Les også hvordan velge riktig solfaktor her

1 produkt

After sun kan faktisk stoppe brenningsprosessen i huden. Så lenge den brukes riktig.

Relaterte artikler

Solbeskyttelse_
Solbeskyttelse

Hvorfor skal vi bruke solkrem?

Vi kjenner at humøret er på topp når solen skinner. Hormonene og hjernen påvirkes av solstrålene på netthinnen og endorfiner utløses. Sola gir oss mye godt, men det er veldig lett å bli brent. Husk derfor å smøre deg godt med solkrem

Solkrem barn
Solbeskyttelse

Solkrem til barn

Barn opp til tenåringsalderen har en skjørere hud enn voksne. Huden er svært sensitiv for sol og trenger derfor ekstra god beskyttelse. For å unngå reaksjoner og utvikling av allergier bør barns hud skånes for allergener i solkrem. Barn har også et høyt aktivitetsnivå  når de er i solen. De trenger derfor en solkrem som tåler både bading, håndkletørking og fysisk aktivitet.