Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Makeup med solfaktor – gir det nok beskyttelse?

Makeup med solfaktor blir mer og mer populært. Men gir disse produktene nok solbeskyttelse og er makeup en erstatning for vanlig solkrem?

Makeup med solfaktor - alltid beredt!

Er makeup med solfaktor nok solbeskyttelse?

Heldigvis har kosmetikkbransjen fått med seg hvor viktig solfaktor er, og derfor lages det flere og flere makeup produkter med solfaktor. Men gir disse nok beskyttelse? Svaret er ja, solfaktor i makeup gir også solbeskyttelse, men solfiltrene er mindre konsentrerte enn i solkrem og vil ikke vare like lenge. Det fine er at det finnes makeup som har like god beskyttelse som solkremer og de er nøye merket. Vi anbefaler makeup med solfaktor fra Shiseido, Sensai og Lancaster. 

Se makeupprodukter med solfaktor her

Beskytt deg heller litt ekstra

Har du på makeup med solfaktor som ikke har beskyttelse som solkrem anbefaler vi uansett å bruke en vanlig solkrem med solfaktor under makeupen. Det gir deg en sterkere og lengre beskyttelse. For det viktigste er å beskytte huden. Er du usikker på hvilken faktor du skal velge så kan du lese mer om det her.

Les mer om solkrem her

Relaterte artikler

Solkremer på taxfree
Solbeskyttelse

Å velge solkrem etter destinasjon og formål

Det er utrolig viktig med god solkrem på reise når man skal oppholde seg i solen. Ved riktig beskyttelse unngår man å bli solbrent og tidlig aldring av huden, samtidig som man forebygger sjansen for hudkreft. Men i denne jungelen av solkrem, hvilken bør man velge?