Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Den ultimate påskepakken

Vi har samlet produkter vi mener er et must å ha i påsken enten du er på fjellet, ved sjøen eller er hjemme og nyter solen.

Påske på taxfree

Noen påskeprodukter er obligatoriske, og Kvikk Lunsj er et av de mest tradisjonsrike produktene vi nordmenn tar med på påskefjellet. Ingen ting er som å sette seg ned i solhellingen med en Kvikk Lunsj etter noen bra turer ned fjellet på ski eller en flott dag på langrenn. Sammen med Kvikk Lunsjen mener vi det er et par andre produkter som burde bli obligatoriske i påsken. Det er nemlig solkrem og solbriller.

Solen er sterkere enn vi tenker på denne tiden av året og huden vår er ikke vant til sol etter en lang vinter. Snøen er også med på å gjøre solstrålene ekstra sterke med all refleksjon den gir. Samtidig liker mange av oss å sole litt ekstra i påsken for det er så godt å kjenne solen mot huden, og ikke minst skal vi jo jobbe med den fine brunfargen. Derfor er det veldig viktig å beskytte huden med solkrem, og ja, du blir brun allikevel. Det hjelper også å bruke aftersun når du er ferdig med å nyte solen.

Solbriller beskytter selvsagt øynene mot UV-stråling, men en god sportsbrille avslører detaljer som det nakne øyet vanligvis ikke ser. Derfor anbefaler vi en sportsbrille fra Okaley som kommer med Prizm-glass. Glasset har 100% UV-beskyttelse. Prizm Teknologien fra Oakley er en banebrytende teknologi som filtrerer lyset så det raskt tilpasser seg ulike omgivelser og aktiviteter. Brillene vil gjøre at du kan nyte aktivitetene litt ekstra.

Gjør deg klart til påsken med Kvikk Lunsj, solkrem, solbrille og en Freia Melkesjokolade!

 

Relaterte artikler