Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Bli med oss å marker World Ocean Day 8. juni

World Ocean Day er en internasjonal dag som finner sted hvert år 8. juni. Dagen markeres for å skape bevissthet rundt havet og hva det vil si om vi ikke tar vare på det. Havet er hjertet og lungene til den vakre, blå planeten vår og uansett hvor du bor, er du koblet til havet. Når havet er i trøbbel, betyr det også at vi er det.

Delta i vår konkurranse på Instagram å få en toalettmappe

I anledning World Ocean Day 8. juni vil vi sammen med Biotherm sette fokus på havet. Med sitt Water Lovers-program ønsker Biotherm å øke bevisstheten om havet og viktigheten av å bevare det, både gjennom egne initiativ og i partnerskap med frivillige organisasjoner. Biotherm lager derfor produkter som tar vare på huden og havmiljøet.

Følg med på vår Instagramkonto 8 juni. Del vår Water Lover post og bruk taggen #BeAWaterLover
Skal du ut å reise 8 juni kan du besøke an av våre butikker og få en toalettmappe laget av resirkulert plast. Mappen inneholder blant annet prøver på den korallrevvennelige solkremen fra Biotherm. Vi trekker i tillegg 3 vinnere av de som deler innlegget.

Biotherm sitt Water Lover program øker bevisstheten rundt havet

Siden 2012 har Biotherms Water Lovers-program arbeidet for å øke bevisstheten om havbevaring gjennom egne initiativer og partnerskap med frivillige organisasjoner i verdensklasse. Biotherm er dedikert til Blue Beauty: en skjønnhet som kommer fra vann og gir tilbake til vann. Biotherm ønsker å tilby produkter som tar vare på huden samtidig som de tar vare på planeten og spesielt havet. Fra fornybare ingredienser til miljøvennlige ingredienser og emballasje, til slutten av produktenes livssyklus: Blue Beauty-strategien omfatter alle aspekter av Biotherms verdikjede for å minimere miljøfotavtrykket på vann og vannøkosystemer.

Les mer om alt det gode arbeidet Biotherm gjør for havet her.

2 produkter

I våre butikker finner du Bitotherms Waterlover solkrem

Bitoherm setter fokus på bærekraftige produkter. WaterLover Sun Milk det første økomerkede solpleieproduktet som også tar hensyn til planteplankton og marint liv samtidig er de svanemerket.

Relaterte artikler