Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Thanushikas vinterfavoritter fra Tax Free

Thanushikas vinterfavoritter på taxfree

Thanushika Hamilton er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie

Hun er utdannet make-up artist og jobber som Regional Media Product Specialist for MAC i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagramkonto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Under ser du hennes vinterfavoritter fra Tax Free.

Murad AHA/BHA exfoliating cleanser

er en er en mild og effektiv exfoliator som er perfekt for vinteren. Den inneholder jojobafrøolje for å bidra til å motvirke tørrhet.

NOK 419

Les mer her

Murad Environmental Shield Advanced Active Radiance Serum

er et serum som booster hudens indre glød. Alt som inneholder Vitamin C vekker min interesse, så da måtte jeg selvfølgelig teste denne.

NOK 969

Les mer her

Babor Skinovage Balancing Cream

er en lett ansiktskrem, spesielt tilpasset en kombinert hud. Balancing cream regulerer talgproduksjonen og har en poresammentrekkende effekt. For meg er denne fuktighetskremen helt perfekt!

NOK 569

Les mer her

Ole Henriksen PHAT Glow Facial

er en kjemisk peeling som også passer for sensitiv hud. Peeling vil gir en jevn, klar hud med mindre synlige porer og med glød. Jeg har en rekke favoritter fra Ole henriksen, og nå er også denne masken en favoritt.

NOK 519

Les mer her

Urban Decay Born to run

er en øyenskyggepalett som inneholder alt du trenger for å legge en nøytral look, tilføre litt farge og leke med lyset. Disse fargene funker like bra for en hverdagslook, som en kveldssminke.

NOK 379

Les mer her

Dior Backstage Face & Body Primer

Dior Backstage Face & Body Primer jenvner ut huden, samtidig som den bidrar til at sminken holder lenger. Jeg er veldig opptatt av at primeren jeg bruker gir godt med fukt og glød – akkurat det gjør denne primeren.

NOK 279

Les mer her

 

Dior Backstage Face & Body Foundation

Dior Backstage Face & Body Foundation er en vannfast foundation med naturlig finish. Face & Body kommer i 40 farger, og 6 forskjellige undertoner.

NOK 299

Les mer her

bareMinerals Glisten Up Moxie Lipgloss

er den beste plumping lipglossen jeg har prøvd. Glossen er fuktighetgivendene, gir en lett farge og plumper leppene. Glisten Up er et Limited Edition sett med to glosser. Fargen 24 Karat bruker jeg over leppestifter og fargen Maverick er min perfekte nude gloss.

NOK 279

Les mer her

Relaterte artikler

Thanushikas 5 taxfree favoritter
Skjønnhet & velvære

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Thanushika Hamilton er utdannet make-up artist og er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie. Som Regional Media Product Specialist for MAC finner du henne i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagram konto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Se hennes topp 5 taxfree favoritter her.