Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Thanushika Hamilton er utdannet make-up artist og er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie. Som Regional Media Product Specialist for MAC finner du henne i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagram konto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Se hennes topp 5 taxfree favoritter her.

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Det å velge kun 5 taxfree favoritter er vanskelig da vi har så mange gode produkter i sortimentet mener Thanushika, men valget et tatt og her er hennes 5 taxfree favoritter:

Nuxe – Huile Prodigieuse OR Multi-Purpose Dry Oil

Dette er en multifunksjonell tørrolje til ansikt, kropp og hår. Det beste med dette produktet er at den gir en fantastisk glød! Et must-have produkt for sensommeren.

Giorgio Armani – Si Fiori EdP

Nykommeren i Si familien er definitivt min favoritt duft. Denne duften er feminin, med deilige noter av blant annet neroli, vanilje og hvit musk.

MAC – Strobe Cream Goldlite

MAC Strobe Cream er et av de viktigste produktene i min sminkepung. Dette produktet er hva du trenger for å gi huden en naturlig og frisk glød. Kremen kan brukes alene, som en base under sminken, blandes inn i foundation eller som en highlighter over foundation.

Urban Decay – All Nighter Setting Spray

All Nighter Setting Spray fikserer og holder sminken fresh i opptil 16 timer. Ingen touch-up er nødvendig om du bruker denne sprayen som en finish for din makeup. Er du ikke like overbevist som meg? Ta en tur innom en av våre Urban Decay counters for å se en demonstrasjon av hvor genial denne sprayen faktisk er!

Murad – Essential-C Day Moisture SPF 30

Murad er et fantastisk merke med en rekke gode hudepleie produkter. Min favoritt er nok denne fuktighetskremen med solfaktor. Den er perfekt for min kombinasjonshud og etterlater huden med en naturlig glød.

Relaterte artikler

Tips fra våre makeupeksperter - Tax Free Norway
Skjønnhet & velvære

Get the look - daglook

Fremhev dine beste trekk med naturlig makeup – hver dag. Våre eksperter har funnet frem produktene som gir deg glød og fremhever dine beste trekk. Denne daglooken passer uansett hudtype, hudtone og alder. Bli inspirert og finn dine favorittprodukter.

Malenes Tax Free favoritter
Skjønnhet & velvære

Malenes Tax Free favoritter

Malene Pedersen er mye på reise og du kan følge henne på Instagram, Snapchat og Youtube under navnet «Beauty Malene». Hun har mange gode skjønnhetstips og dette er Malenes favoritter fra Tax Free’n: