Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

TaxFreeHannes Tax Free Favoritter

Hanne er ansvarlig for opplæringen i parfyme og kosmetikk hos oss på Taxfree’n i tillegg til å dele sine skjønnhetstips i sosiale medier. Under kan du se hennes ultimate favoritter etter 10 års fartstid hos oss:

Det er ikke enkelt å velge ut noen få favoritter fra et sortiment på ca. 1300 unike artikler i parfyme og kosmetikk. Men Hanne også har utviklet noen vaner og har noen produkter hun kjøper om og om igjen:

Favorittmaskaraen, Clarins Wonder Perfect 4D Mascara:

– Jeg krever mye av en maskara, den skal gi godt med volum og lengde uten at den klomper eller klistrer vippene sammen. Samtidig sliter jeg med at maskara smitter av på øyenbrynsbenet i løpet av dagen og løsningen har som regel vært såkalte «38-graders maskaraer» som må løses opp med varmt vann, men jeg har ikke funnet noen av disse som har gitt meg effekten jeg ønsker. Men endelig har jeg funnet en vanlig maskara som sitter like godt i tillegg til å forlenge vippene maksimalt! Det er to bonuser med maskaraen også: den er svært drøy i bruk og den inneholder ingredienser som pleier vippene som balsam.

Evig favorittparfyme: This is Her fra Zadig & Voltaire

– Denne parfymen ble lansert for tre år siden og jeg aner ikke hvor mange flasker jeg har tømt. Jeg elsker jo parfymer, maaange av de, men jeg ender altså alltid opp med å ta på denne. Det er en eau de parfum som sitter absolutt hele dagen, en spray holder. Allikevel har den en delikat og varm duft. Sjasmin tilfører det feminine og rene, mens varmen fra melkete kastanjekrem, vanilje og sandeltre tilfører noe dypere og mer sensuelt. Balansen er perfekt! Jeg får alltid komplimenter når jeg har på med denne duften!

Alltid glød med Sensai Bronzing Gel:

– Dette er et produkt jeg har brukt i over 10 år. Jeg bruker det alene eller under sminke for å jukse til meg en bitteliten glød. Denne geleen er praktisk talt flytende solpudder og det er umulig å få den til å skjolde! Jeg bruker farge 62 Amber Bronze, selv midt på blekeste vinteren, og den tilpasser seg perfekt hudtonen min. JEg vet den kan se litt skummel mørk ut, men den er veldig transparent og ser helt naturlig og matt ut på! Jeg kan rett og slett ikke leve uten.

Sensai Bronzing Gel
50 ml

Sensai Bronzing Gel

329
NOK
3 produkter

3 fullstørrelse neglelakker i 4 ulike sett og fargekombinasjoner:

Ny favoritt, Essie Neglelakk,«Oh My Darling» sett:

Endelig er Essie neglelakk her! Du får tak i enkle neglelakker hos oss, men jeg MÅ bare nevne kuppene du kan gjøre ved å kjøpe en av settene! Vi har nemlig sett som inneholder 3 fullstørrelse neglelakker til 139,-! altså, 139,- kr for 3 neglelakker. Hver av settene inneholder flere bestselgere, mitt favorittsett er «Oh so Darling» som inneholder fargene Pink Diamond, Russian Roulette og Cute as a button. Sistnevnte er perfekt for sommeren og den jeg har på på bildet under:

Tidenes tørrsjampo fra REF Stocholm:

Denne tørrsjampoen er den beste jeg har prøvd. Den tar knekken på det fetest tenkelige håret men sliter samtidig ikke på hodebunnen. Den lukter rent og er veldig drøy i bruk! I tillegg er den vegansk og Cruelty Free. Bruk den i på bad hairdays: spray med avstand i røttene, IKKE massér inn med fingrene, men rist håret ved å ta tak i tuppene. Jeg har en fullstørrelse i skapet hjemme og den lille størrelsen har jeg én av i vesken, én på kontoret osv. osv.

Dry Shampoo
REF
200 ml

Dry Shampoo

179
NOK
Dry Shampoo
REF
75 ml

Dry Shampoo

79
NOK

Relaterte artikler

Tips fra våre makeupeksperter - Tax Free Norway
Skjønnhet & velvære

Get the look - daglook

Fremhev dine beste trekk med naturlig makeup – hver dag. Våre eksperter har funnet frem produktene som gir deg glød og fremhever dine beste trekk. Denne daglooken passer uansett hudtype, hudtone og alder. Bli inspirert og finn dine favorittprodukter.

TaxfreeHanne
Skjønnhet & velvære

Møt TaxfreeHanne

Trenger du noen gode sminketips eller råd om parfyme? Vet du ikke hvilken krem du skal bruke? Hva med noen skjønnhetstips for reisen? Følg TaxfreeHannes’ blogg her og følg henne på instagram, facebook og youtube.