Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Solbrilletrender sommer 2019

Beskytt øynene dine med stil!

Solbrilletrender sommer 2019 på taxfree

Sommeren er rett rundt hjørnet og med det følger forhåpentligvis mange deilige dager med sol. For mange er nye solbriller en del av antrekket, og det er få tilbehør som virkelig stikker seg ut og endrer utseende like mye som et par kule solbriller. Men hva skal du velge? Det er flere trender vi så tydelig starten av i fjor som nå utpeker seg. Stikkord: Farger, sport, overdimensjonerte rammer og 90-tallet! 

Sporty design

De raske solbrillene har kommet for å bli! I utgangspunktet hadde vi trodd at dette var mest aktuelt for ski, sykkel og løping. Sportsbrillen har gått fra å være et tilbehør i skisporet til å bli allemannseie.  De raske, store solbrillene ble sett på moteuken i Milano, København og Paris både i fjor og i årGrunnleggende for denne trenden er aerodynamisk fasong med fargede speilglass, ofte er glasset festet kun med ramme på toppen.  

Farget glass og 70-talls stil 

Stilen går hånd i hånd denne sesongen med glassfarger som minner om transparente sukkertøy: gult, blått og rosa. Hva er din favoritt? Solbriller med farget glass er lekkert og skaper et eksklusivt og lekent utrykk. Dette er trenden for deg som vil ose selvtillit og ha det gøy! Fantastiske overdimensjonerte, retroinspirerte, rektangulære rammer og runde former med lekre detaljer, ofte i gullfarget metall med klare assosiasjoner til 70`-tallet. 

3 produkter

Farget glass og 70-talls stil 

90-tallsbrillen

Flere og flere av de glade 90-talls trendene har fått et godt et godt fotfeste allerede. Vi nevner i fleng: hårspenner, bøttehatt, steinvaskete jeans, slippers, platåsko og smale solbriller. Tenk på Julia Roberts i Notting Hill og Neo i Matrix. 90-talls solbrillen finnes både i ovale, rektangulære og i cat eye-fasong i denne kategorien. 

Er du mindre opptatt av å følge nye trender og liker det klassiske best kan vi betrygge deg med at den sorte elegante solbrillen a’la Audrey Hepburn fungerer like godt denne sesongen også. 

3 produkter

90-talls brillen

Behandling av solbriller 

Når du har investert i et par gode solbriller er det viktig med riktig behandling av brillen for at du skal få glede av de så lenge som mulig. Er du flink å rengjøre brillene dine holder de seg godt lenger og gir deg bedre synskomfort. Vær forsiktig om det er støv på brillen, skyll de i lunket vann før du pusser de med brillespray eller våtservietter tilpasset briller og solbriller. Puss over med pusseklut så er solbrillen din klar til bruk.  

Relaterte artikler

Thanushikas 5 taxfree favoritter
Skjønnhet & velvære

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Thanushika Hamilton er utdannet make-up artist og er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie. Som Regional Media Product Specialist for MAC finner du henne i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagram konto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Se hennes topp 5 taxfree favoritter her.

Velg riktig solbrille for ditt behov
Skjønnhet & velvære

Slik velger du rett solbrille

Når du er på jakt etter de perfekte solbrillene er det flere faktorer det er lurt å ta hensyn til. Når skal man bruke solbrillen? Hvilken kvalitet er det på UV-beskyttelsen og burde man velge polariserte brilleglass? Og har du tenkt på hvor mye ansiktsform har å si for brillevalget?