Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Se årets sommerdufter på Tax Free

Med lysere kvelder og varmere vær føler mange av oss for en fornyelse. Dette gjelder også på parfymesiden. Vinterstid liker du kanskje best de litt tyngre variantene, mens på sommeren vil du ha en friskere og lettere parfyme.

Sommerparfymer på taxfree

En sommerparfyme er laget slik at man ikke får pigmentflekker på huden

En grunn til at mange av oss sverger til sommerduft er bekymringen for at parfymen skal sette flekker på huden vår. Det vil vi jo helst unngå! Flere leverandører lager sommervarianter av sine klassiske parfymer. Disse er laget med en annen type alkohol og har gjerne mindre innhold slik at de ikke vil lage pigmentflekker på huden din når den er i kontakt med sola.

Nyheter og klassikere i ny drakt

En av årets nyheter blant sommerduftene er Shiseido sin Rising Sun. Dette er en bombe av rose, jasmin, ylang ylang og sitrus. Basisnotene er kokosnøtt, casherman og moskus, herlig blanding av skikkelig sommer. Men det beste med Shiseido Rising Sun er at denne kan brukes i solen uten at du behøver å være redd for å få pigmentflekker. Rising Sun inneholder råvarer som skal virke positivt på energi og humør. Parfymen er formulert uten fotosensitive eller fototoksiske ingredienser.

Det er flere leverandører som lanserer sommerlige varianter av sine klassiske parfymer. Marc Jacobs har i år limited editions av Daisy, Daisy Dream og Daisy Eau So Fresh. Dette er sommerlige varianter med en herlig gulfarge du garantert blir glad av å ha på baderoms hyllen. (Obs; Marc Jacobs sine dufter er ikke laget som en sommerduft med en annen type alkohol, og kan dermed gi pigmentflekker ved overbruk)

En av våre bestselgende sommerdufter hvert år er CK One. De er litt forskjellige fra år til år. Årets variant er blomstrete, fruktig og sensuell. Flasken er utsmykket med popkunst og duften inneholder ingredienser fra den blå lagunen på Island. Parfymen er unisex og kan brukes i solen siden denne også er uten fotosensitive eller fototoksiske ingredienser.

Se vårt utvalgt av sommerdufter under.

Relaterte artikler

Makeup tips til kveldslook - Tax Free Norway
Skjønnhet & velvære

Get the look - kveldslook

Èn look på tre forskjellige kvinner. Ung, moden, lys eller mørk – uansett hva din hudtype, hudtone og alder er fungerer denne kveldslooken godt. Med noen få gode produkter får du et intenst blikk og sensuelle lepper. Våre eksperter fra butikk har plukket ut produkter som passer til alle. Se hvilke produkter vi har brukt og hvilken farge som passer den enkelte.

Mens grooming
Skjønnhet & velvære

5 tips til perfekt grooming for menn

Nå er det på tide at mannfolka tar tilbake tiden på badet! Vi snakker grooming. I dag bugner det over av tips og råd, samtidig som det kommer stadig nye merker og produkter på markedet. Så i havet av alt som finnes, hva skal man egentlig velge?