Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Rudolph Care, hudpleie serien med bærekraftige produkter

Rudolph Care er designet, utviklet og produsert i Danmark. Med fokus på bærekraftige produkter er det første hudpleiemerket som er sertifisert av både Nordic Ecolabel og Ecosert/COSMOS.

Rudolph Care

Luksuriøse produkter med fokus på miljø

I 2006 var Andrea Elisabeth Rudolph lykkelig gravid da Greenpeace testet hennes kropp og blod for skadelige stoffer som en del av deres kjemiske Footprint kampanje. Til tross for sin unge alder hadde hun kjemiske stoffer fra kosmetiske produkter i kroppen, dette kom fra luksuriøse kremer, oljer og renseprodukter.  Hun ble sjokkert, men også sint. Testen ble starten på det vi i dag ser som Rudolph Care. En giftfri hudpleieserie i delikat innpakning, med fokus på miljø.

Ingrediensene i produktene kommer fra hele verden, men Acai er hjerteingrediensen til Rudolph Care.  Den lille mørk lilla frukten som er full av antioksidanter. Alle produktene er fri for parabener, syntetisk parfyme, essensielle oljer og de 26 duft allergenene.

Rudolph Care har 4 produktlinjer

Merket har delt opp produktene i 4 produktlinjer.

Rudolph Skin Care som inneholder prisvinnende skjønnhets produkter for ansikt og kropp. Her finner du både renseprodukter, bodylotion samt oljer for kropp. I tillegg har de milde og nydelige produkter for ansikt som blant annet rens, scrub, serum, ansiktsolje og kremer, samt leppe balm og ansikts mist.

Rudolph Sun er prisvinnende solprodukter. Basert på økologiske og naturlige nordiske ingredienser som havtorn, rapsfrø og kamille ble det lagt til optimal UVA- og UVB-beskyttelse.

Rudolph Hair med produkter som gir et sunt, glansende og fint hår. Ingredienser som salvie, rosmarin, wild rose hip og calendula og er selvsagt helt uten giftstoffer. Produktene tynger ikke håret, men er skapt for å tilføre volum og glans.

Rudolph Fragrance er det nyeste produktet i serien. Signature Notes representerer Rudolph Care og er en miks mellom boblende frisk grønn og varm sensuell duft. Den første duften i verden som er både Svanemerket og COSMOS-sertifisert.

Relaterte artikler

rituals på taxfree
Skjønnhet & velvære

Rituals

Har du hørt om Rituals, men vet ikke hva det er? Det populære merket med de velduftende produktene for kropp og hjem, samt spennende serier.

Guide til Sportsbriller
Skjønnhet & velvære

Guide til Sportsbriller

Sykling, løping, fiske og golf, det finnes mange ulike typer sport og dermed mange solbriller å velge i. Vi har noe til enhver. Her er en guide til hvilke solbriller du bør velge til ditt bruk.

Ansiktsmasker på taxfree
Skjønnhet & velvære

Ansiktsmasker gir deg hverdagsluksus

For mange er det trist at sommeren er slutt, men kanskje du liker høsten vel så godt med sine fine farger, krispe luft og ikke minst innekos. Å krype opp i sofakroken med en bok, pledd rundt bena og fuktighetsmaske i ansiktet gir deilig egentid!