Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Rituals – de velduftende produktene for kropp og hjem

Har du hørt om Rituals, men vet ikke hva det er? Det populære merket med de velduftende produktene for kropp og hjem, samt spennende serier.

rituals på taxfree

Tradisjonell asiatisk visdom

Rituals er et merke som tilbyr fantastiske produkter til hjem og kropp. Disse produktene er basert på gamle asiatiske tradisjoner og kulturer. Hver Ritualskolleksjon har sin egen historie basert på tradisjonell asiatisk visdom. Rituals har på kort tid skapt en omfattende kolleksjon som gir en luksusfølelse til konkurransedyktige priser.

Merket ønsker å få hver kunde til å føle seg bra.  Gjøre hverdagslige øyeblikk om til små stunder av glede. Det handler om å finne lykke i de små tingene.

Rituals er det perfekte gavemerket

Rituals er det perfekte gavemerket. Enten det er en gave til deg selv eller andre er de flotte gaveeskene perfekt å både gi og få. De vakre eskene gavesettene er pakket inn i er miljøvennlige og kan fint gjenbrukes.

Alle Rituals produkter er helt uten parabener, ftalater, MI og mikroperler. Ingen av Rituals produkter eller ingredienser er testet på dyr.

Merket bruker lite penger på markedsføring, men satser på at kundene deres liker produktene så godt at de snakker varmt om de til sine venner og familie. Dette fungerer svært godt, merket har gjort stor suksess i både Europa og USA. De skaper også nye produkter og utvikler seg hele tiden. Hvert år lanserer de også limited editions som slår godt an hos kundene.

Se alle produktene fra Rituals

Ritual of Karma

Ritual of Karma etterlever den eldgamle Hindu troen der man ved å leve med gode intensjoner skaper god karma. Positive handlinger, ord, tanker og gjerninger former deg og verden du lever i. Til syvende og sist, du høster det du sår. Rituals of Karma kolleksjonen gir deg positive sommervibber hele året.

Se alle produktene

Ritual of Sakura

Ritual of Sakura har hentet sin inspirasjon fra den gamle japanske Hanami seremonien. Denne seremonien feirer kirsebærblomstens nydelige skjønnhet. Med Ritual of Sakura kan du feire hver dag som en ny begynnelse. Slik er også blomstringen til kirsebærblomsten, kortvarig og bør nytes til fulle når den først blomstrer. Dufter deilig av rismelk og kirsebærblomster.

Se alle produktene

Ritual of Happy Buddha

Ritual of Happy Buddha tilfører energi til kropp, sinn og sjel. Leende Buddha var en berømt munk som levde i Kina for over 1100 år siden. Med sitt legendariske smil brakte han glede overalt hvor han gikk. Happy Buddha er en hyllest til hans positivitet med duft av søt appelsin og sedertre.

Se alle produktene

Ritual of Ayurveda

Ritual of Ayurveda er basert på en eldgammel visdom fra India. Kunsten med Ayurveda er å leve et balansert liv og forbedre din livskvalitet gjennom å nære og rense dine energier. Dufter himmelsk av mandelolje og indisk rose.

Se alle produktene

Ritual of Samurai

Ritual of Samurai er den eneste kolleksjonen til kun herrer. Produktene er inspirert av de gamle Samurai krigerne. Disse krigerne var opptatte av sitt utseende og hadde unike pleietradisjoner. Målet var å skape selvtillit, kontroll og bygge styrke. Denne kolleksjonen dufter friskt av organisk bambus og japansk mynte.

Se alle produktene

Ritual of Jung

The Ritual of Jing er inspirert av det kinesiske konseptet Jing, som representerer stillhet og ro. Det hjelper deg til å finne din vei til indre fred og dyrke kunsten av å føle deg rolig. Skap et personlig tilfluktsted og oppnå dy…

Se alle produktene

Rituals of Namasté

Rituals of Namasté er en hudpleie serie som viser respekt for naturen med sine naturlig baserte ingredienser. En pleiende og fuktighetsgivende serie som kan brukes av veganere.

Se alle produktene

Relaterte artikler

Våre eksperter - Tax Free Norway
Skjønnhet & velvære

Get the Look – Feel Amazing!

Nå er det tid for å fornye hudpleierutinene og friske opp makeuplooken! For å få det aller beste resultatet er det viktig å velge produkter etter hudtype og alder. Dette er utgangspunktet for Get the Look – Feel Amazing!