Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

REF – en spennende hårpleieserie, nå på Tax Free

REF tilbyr profesjonell hårpleie og styling.  Merket, som kommer fra Sverige, står for Reference of Sweden. Produktene holder høy standard og passer alle hårtyper.  Alle produkter er frie for parabener og sulfater.

REF Stockholm på taxfree

Bygget på naturlige ingredienser

REF er et innovativt svensk merke som er opptatt av naturlig skjønnhet. Dette gjenspeiler seg i enkelheten, bærekraften og kvaliteten til produktene. De har et ønske om å la svensk skjønnhetsstandard bli tilgjengelig for alle. Produktene holder høy kvalitet, inneholder et minimum av parfyme og er i tillegg 100% veganske. REF bruker blant annet Quinoa protein i sine produkter siden dette proteinet er rikt på aminosyre.

Styrke er nøkkelen til naturlig vakkert hår og aminosyre er selve byggesteinen i håret. Quinoa protein hjelper til med å reparere, beskytte og bygge opp håret. Gjennom å tilføre dette i sine produkter bidrar REF til å skape naturlig skjønnhet med et sunt og glansfullt hår.

Colour Preserve System- bevarer hårfargen

REF er opptatt av å bevare fargen på håret ditt, enten det er naturlig eller farget. Alle deres styling- og pleieprodukter inneholder et eget utviklet Colour Preserve System; naturlige ingredienser fra solsikkeolje kombinert med moderne teknologi.

Colour Preserve System gir deg beskyttelse mot UV stråler og et glansfullt hår. Med REF sine styling- og pleieprodukter bevarer du også hårfargen lengre.

Et unikt nummersystem på stylingproduktene

Et enkelt system forteller deg styrken, glansen og hvor mye volum stylingproduktet gir. Dette gjør det enkelt å velge rett produkt til ditt hår. Kodene finner du øverst i venstre hjørne av hvert produkt. 1 er svakt og 5 er sterkt.

 

 Se alle hårprodukter vi har her

10 produkter

Stylingprodukter

Wonder Oil

Wonder Oil

209
NOK
Dry Shampoo

Dry Shampoo

79
NOK
Dry Shampoo

Dry Shampoo

179
NOK
Mousse

Mousse

79
NOK
Styling Wax

Styling Wax

169
NOK
Rough Wax

Rough Wax

169
NOK

Relaterte artikler

TaxfreeHanne
Skjønnhet & velvære

Møt TaxfreeHanne

Trenger du noen gode sminketips eller råd om parfyme? Vet du ikke hvilken krem du skal bruke? Hva med noen skjønnhetstips for reisen? Følg TaxfreeHannes’ blogg her og følg henne på instagram, facebook og youtube.