Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

REF – en spennende hårpleieserie, nå på Tax Free

REF tilbyr profesjonell hårpleie og styling.  Merket, som kommer fra Sverige, står for Reference of Sweden. Produktene holder høy standard og passer alle hårtyper.  Alle produkter er frie for parabener og sulfater.

REF Stockholm på taxfree

Bygget på naturlige ingredienser

REF er et innovativt svensk merke som er opptatt av naturlig skjønnhet. Dette gjenspeiler seg i enkelheten, bærekraften og kvaliteten til produktene. De har et ønske om å la svensk skjønnhetsstandard bli tilgjengelig for alle. Produktene holder høy kvalitet, inneholder et minimum av parfyme og er i tillegg 100% veganske. REF bruker blant annet Quinoa protein i sine produkter siden dette proteinet er rikt på aminosyre.

Styrke er nøkkelen til naturlig vakkert hår og aminosyre er selve byggesteinen i håret. Quinoa protein hjelper til med å reparere, beskytte og bygge opp håret. Gjennom å tilføre dette i sine produkter bidrar REF til å skape naturlig skjønnhet med et sunt og glansfullt hår.

Colour Preserve System- bevarer hårfargen

REF er opptatt av å bevare fargen på håret ditt, enten det er naturlig eller farget. Alle deres styling- og pleieprodukter inneholder et eget utviklet Colour Preserve System; naturlige ingredienser fra solsikkeolje kombinert med moderne teknologi.

Colour Preserve System gir deg beskyttelse mot UV stråler og et glansfullt hår. Med REF sine styling- og pleieprodukter bevarer du også hårfargen lengre.

Et unikt nummersystem på stylingproduktene

Et enkelt system forteller deg styrken, glansen og hvor mye volum stylingproduktet gir. Dette gjør det enkelt å velge rett produkt til ditt hår. Kodene finner du øverst i venstre hjørne av hvert produkt. 1 er svakt og 5 er sterkt.

 

 Se alle hårprodukter vi har her

10 produkter

Stylingprodukter

Wonder Oil
REF
15 ml

Wonder Oil

79
NOK
Wonder Oil
REF
125 ml

Wonder Oil

215
NOK
Dry Shampoo
REF
75 ml

Dry Shampoo

79
NOK
Dry Shampoo
REF
200 ml

Dry Shampoo

179
NOK
Mousse
REF
75 ml

Mousse

79
NOK
Fiber Mousse
REF
75 ml

Fiber Mousse

79
NOK
Forming Cream
REF
85 ml

Forming Cream

169
NOK
Styling Wax
REF
85 ml

Styling Wax

169
NOK
Rough Wax
REF
85 ml

Rough Wax

169
NOK

Relaterte artikler

Kaja-Maries Tax Free Favoritter
Skjønnhet & velvære

Kaja-Maries Tax Free Favoritter

Kaja-Marie Christensen er en dreven influencer som deler skjønnhets- og motetips i sine kanaler. Hun er mye på reise og du kan følge henne på Instagram, Youtube og blogg. Dette er Kaja-Maries favoritter fra våre butikker: