Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Redd for pigmentflekker?

Har du eller er du redd for å få pigmentflekker? Du vet de flekkene som ligner på store fregner. Les mer her.

Hudfargen din bestemmes av mengden av pigment i huden. Pigmentet kalles melanin. Mengden av melanin i huden er genetisk bestemt, men kan påvirkes av ytre faktorer som soling, svangerskap eller andre hormonelle faktorer som f.eks. p-piller. Få unge har eller får pigmentflekker, ser man bort ifra de med fregner. Det er fra midten av 20-årene og oppover man ser det kommer, og jo eldre man blir jo mer uregelmessig blir pigmenteringsproduksjonen og man er mer utsatt.

Les mer her om hvordan du kan beskytte deg mot solen.

Enklere å forebygge enn å fjerne

Er du en av de som elsker å sole deg, eller er du kun ute i sola av og til, uansett burde du beskytte deg med solkrem. Fordi pigmentflekkene kan komme så lenge du er i sola. Vårt beste tips er å bruke solkrem eller krem med solfaktor i ansiktet hver dag. Det er nemlig enklere å forebygge huden mot pigmentflekker enn å faktisk fjerne de som man allerede har fått. Men fortvil ikke, har pigmentflekkene dukket opp finnes det også produkter som hjelper deg å gjøre de mindre synlig.

Det finnes flere metoder for å forebygge pigmentflekker. Flere av våre leverandører har flotte produkter som hjelper deg hvis du først har fått pigmentflekker i ansiktet. Her har vi plukket ut noen av våre bestselgere blant kjente merker som Clinique, Lancôme og og Nuxe.

 

Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20

Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 er en ansiktskrem for alle hudtyper som jevner ut hudtonen. Kremen beskytter mot fremtidige pigmentering samtidig som den lysner opp eksisterende pigmentering. Kremen virker beroligende og har spesialiserte ingredienser som bryter ned og eksfolierer bort mørke hudpartier.

50 ml NOK 449

 

Gå til produktet

 

 

Nuxe Nuxellence Youth And Radiance Revealing Anti-Aging Care

Nuxe Nuxellence Youth And Radiance Revealing Anti-Aging Care

Nuxe Nuxellence Youth And Radiance Revealing Anti-Aging Care er en ansiktskrem som minimerer synligheten av fine linjer og jevner ut huden. Inneholder pasjonsblomst som er beskyttende og reparende i tillegg til kakaoceller. Kakaocellene forbedrer distribusjonen av melanin og korrigerer pigment i huden.

50 ml NOK 449

 

Gå til produktet

 

 

 

 

Lancôme Visionnaire Crescendo ™ Progressiv Night Peel

Lancôme Visionnaire Crescendo ™ Progressiv Night Peel er en tofaset kur som skal brukes over natten i 28 dager. Start med fase 1. Formelen virker ved å forbedre hudens tekstur og utstråling. Inneholder 5% naturlig avledede syrer: fruktsyre og quinoa ekstrakt. Etter 14 netter går man over til fase 2. Formelen virker ved å redusere porer, fine linjer, rynker og mørke flekker. Inneholder 10% syrer: 0,5% salisylsyre og 9,5% glykolsyre. Fullfør alltid fase 1 før du starter fase 2. Denne bør brukes hver natt i totalt 28 netter. Påføres etter rens og rensevann, la produktet absorbere i 45 sekunder før du påfører et serum og / eller nattkrem for å nære huden med fuktighet. Når du bruker peelingen er det viktig å bruke solfaktor i dagkremen.

30 ml NOK 599

 

Gå til produktet

 

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution hjelper til med å bekjempe pigmentforandringer. Allerede etter to uker vil man merke forskjell. Gir masse fuktighet, korrigerer og jevner ut pigmentflekker. Inneholder C vitamin som gir glød og liv til huden. Dette er en stor favoritt på det Asiatiske markedet og kom til Norge i 2016.

50 ml NOK 499

 

Gå til produktet

Relaterte artikler

Mens grooming
Skjønnhet & velvære

5 tips til perfekt grooming for menn

Nå er det på tide at mannfolka tar tilbake tiden på badet! Vi snakker grooming. I dag bugner det over av tips og råd, samtidig som det kommer stadig nye merker og produkter på markedet. Så i havet av alt som finnes, hva skal man egentlig velge?