Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Redd for pigmentflekker?

Har du eller er du redd for å få pigmentflekker? Du vet de flekkene som ligner på store fregner. Les mer her.

Hudfargen din bestemmes av mengden av pigment i huden. Pigmentet kalles melanin. Mengden av melanin i huden er genetisk bestemt.  Pigmentering kan allikevel påvirkes av ytre faktorer som soling, svangerskap eller andre hormonelle faktorer som f.eks. p-piller.  Pigmentflekker er ikke så veldig vanlig blant dere som er unge, ser man bort ifra de med fregner. Det er fra midten av 20-årene vi kan se tegn på pigmentflekker i huden. Jo eldre vi blir jo mer uregelmessig blir pigmenteringsproduksjonen og vi er mer utsatt.

Les mer her om hvordan du kan beskytte deg mot solen.

Enklere å forebygge enn å fjerne

Er du en av de som elsker å sole deg, eller er du kun ute i sola av og til? Uansett burde du beskytte deg med solkrem. Fordi pigmentflekkene kan komme så lenge du eksponeres for sol. Vårt beste tips er å bruke solkrem eller krem med solfaktor i ansiktet hver dag. Det er nemlig enklere å forebygge huden din mot pigmentflekker enn å faktisk fjerne de som du allerede har fått. Men fortvil ikke, har pigmentflekkene dukket opp finnes det også produkter som hjelper deg å gjøre de mindre synlig.

Det finnes flere metoder for å forebygge pigmentflekker. Flere av våre leverandører har flotte produkter som hjelper deg hvis du først har fått pigmentflekker i ansiktet. Her har vi plukket ut noen av våre bestselgere blant kjente merker som Clinique, Kiehl’s og Shiseido.

 

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector Serum

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector Serum er en ansiktserum for alle hudtyper som forebygger og bekjemper pigmentering. Serumet beskytter mot fremtidige pigmentering samtidig som den lysner opp eksisterende pigmentering. Kan brukes både morgen og kveld.

50 ml NOK 719

Gå til produktet

 

Shiseido Intensive Spot Targeting Serum

Inspirert av de nyeste kosmetiske fremskrittene, bidrar dette intensive serumet til å redusere mørke flekker.

  • MicroTarget Technology fokuserer intensivt på hver flekk for å redusere ujevnhetene
  • Double Strike PROApproachx2 er en lysnende teknologi som retter seg mot flekker med laserhastighet og motstår nye dannelser av pigmentflekker over tid.
  • SakuraRESIST Teknologi med japansk kirsebærblomst hjelper huden til å bli motstandsdyktig mot nye pigmentflekker.

30 ml NOK 359

Gå til produktet

 

Lancôme UV EXPERT Tone Up Milk Pearly White

UV EXPERT Tone Up Milk Pearly White er en multi-beskyttende krem ​​som hjelper huden din med å kjempe mot UV-stråler og daglige forurensninger.  Pearly White kremen er inspirert av Koreanske trender, jevner umiddelbart ut hudtonen og gir deg masse glød.

50 ml NOK 549

Gå til produktet

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution hjelper til med å bekjempe pigmentforandringer. Allerede etter to uker vil du merke forskjell. Gir masse fuktighet, korrigerer og jevner ut pigmentflekker. Inneholder C vitamin som gir glød og liv til huden. Dette er en stor favoritt på det Asiatiske markedet og kom til Norge i 2016.

50 ml NOK 499

Gå til produktet

Relaterte artikler

Guide til Sportsbriller
Skjønnhet & velvære

Guide til Sportsbriller

Sykling, løping, fiske og golf, det finnes mange ulike typer sport og dermed mange solbriller å velge i. Vi har noe til enhver. Her er en guide til hvilke solbriller du bør velge til ditt bruk.