Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Påskeegg til kjæresten

Det nærmer seg påske og med denne høytiden følger tradisjonen med påskeegg. Flere og flere av oss fyller påskeegg med annet enn bare påskegodt. Skal du gi et påskeegg til kjæresten kan personlige ting være vel så hyggelig som påskeegg med godteri. Her kommer noen tips til personlige ting som du kan legge oppi.

Gi deg selv

Lekene og lekre negler

Hva med å fylle påskeegget med fargerike neglelakker. Neglelakkene fra OPI kommer i trendsettende og unike farger. Disse populære neglelakkene har flere ganger blitt kåret til nr. 1 i tester. De har en unik formel som gjør det enkelt å påføre neglelakken. Neglelakkene fra OPI gir et blankt og slitesterkt resultat. En av våre favoritter er OPI Infinite Shine Nail Polish No 16 Tickle my France-Y. En nydelig rosafarge som passer til både hverdag og fest.

 

Enkel egenpleie med

Sheetsmasks

Ansiktsmasker er helt klart et «må ha» i påskegget til kjæresten. Med noen vel unte fridager har vi endelig tid til pleie og velvære. De mest populære ansiktsmaskene for tiden er såkalte sheetmasks. Disse er enkle å ha med seg på reise og passer perfekt etter en lang dag ute i frisk luft. Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution er en sheetmask som tilfører rikelig med fuktighet til huden. Passer alle hudtyper i alle aldre.

Gi bort

Hjemmespa

En deilig showergel kan passe fint i et påskeegg. Rituals sin Sakura Shower Foam forvandles til skum i kontakt med vann. Dusjsåpen renser huden og etterlater en frisk duft av rismelk og kirsebærblomst. Denne utgaven kommer i en liten reisestørrelse som passer i de fleste påskeegg. Legg gjerne til Sakura Body Cream som er bodylotion i samme serie og kjæresten vil lukte nydelig resten av påsken!

Relaterte artikler

Rituals - velduftende produkter
Skjønnhet & velvære

Rituals

Har du hørt om Rituals, men vet ikke hva det er? Det populære merket med de velduftende produktene for kropp og hjem, samt spennende serier.

solpudder på 1-2-3
Skjønnhet & velvære

Solpudder på 1-2-3

Solpudder er et must å ha i sminkepungen. Det gir en fin solkysset glød til huden, men hvordan skal man legge solpudderet for å få denne fine gløden? Få tipsene her.