Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Nyt romjulsdagene med hjemmespa

Nå er de travleste juledagene over, men du har kanskje fortsatt noen fridager igjen? 

spa i romjulen på taxfree

Ta deg tid til egenpleie

Uansett om du er hjemme, på hytta eller storbyferie er romjulen perfekt tid for egenpleie og hjemmespa.  

Kanskje fikk du en ny bok til jul, nyt den i sofaen med pysj på og en deilig ansiktsmaske som pleier deg maks mens du leser de første kapitlene. Biotherm sin Life Plankton Face Mask er beroligende og gir deg masse glød. I julen skal vi kose oss maks, en konfektbit er også lov mens du sitter der i pysjen. After Eight er for mange av oss et must i julen og passer perfekt til en god kopp kaffe. 

Hjemmespa før juleselskapet

Har du et juleselskap du skal på i romjulen? Med noen rolige dager mellom jul og nyttår har du gjerne bedre tid til å forberede deg til selskap. Hvorfor ikke nyte et deilig bad med rolig musikk for å preppe deg maks til kveldens selskap. Hjemmespa er jo noe av det beste som finnes, og med et par dråper av L’Occitane sin Almond shower oil i badekaret får du en luksuriøs og silkemyk følelse over hele kroppen.  

Rituals er for mange av oss hverdagens store spamerke. Har du prøvd en av skrubbene deres? Ayurveda Body Scrub dufter herlig av indisk rose og inneholder næringsrik mandelolje. Når du bruker en skrubb på kroppen, fjerner du døde hudceller og etterlater et mykt lag med olje på huden. 

Nå er vi inne i en årstid der huden blir ekstra tørr, derfor er det viktig å gi kroppen og ansiktet ditt nok fuktighet. L’Occitane sin berømte hånd og fotkrem inneholder Shea butter, honning, mandler og kokosolje. De gir huden ekstra fuktighet og næring. En god bodylotion er luksus for kroppen din. Har du prøvd Lancôme sin Nutrix? Dette er blitt den nye storfavoritten hos oss på Taxfree. 

Skjem deg bort med noen deilige produkter fra taxfree’n

Mange av oss liker å reise bort i julen, både på hytteturer og ferie i utlandet. Uansett hvor du skal så er det ditt valg og du kan nyte dagene akkurat slik du vil. Hva er din drøm i jula? Hvis du skal ut å reise med fly husk å gå innom tax-free butikkene våre. Her bugner det av deilige produkter som gir pleie til både kropp og ansikt. Det er lov å skjemme seg bort med en liten ekstragave eller kanskje noen som betyr noe ekstra for deg. Det er jo tross alt jul bare en gang i året! 

Relaterte artikler

Mens grooming
Skjønnhet & velvære

5 tips til perfekt grooming for menn

Nå er det på tide at mannfolka tar tilbake tiden på badet! Vi snakker grooming. I dag bugner det over av tips og råd, samtidig som det kommer stadig nye merker og produkter på markedet. Så i havet av alt som finnes, hva skal man egentlig velge?