Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Ny favoritt fra Calvin Klein

Calvin Klein har klart det igjen, de har laget en parfyme som er umulig å ikke like. TaxfreeHanne deler sine tanker om duften:

Du har kanskje vært borti CK One tidligere? Den ikoniske unisexduften ble lansert allerede i 1994 og har siden vært en bestselger. Det er med inspirasjon i denne at den nye duften CK Everyone ble lansert 1. februar, en ny fantastisk sitrusduft! Denne gangen er duften renere enn noensinne, ikke bare uttrykket men også sammensetningen. Denne duften er vegansk, laget med naturlig alkohol og med naturlige duftessenser. Parfymen består av 79% naturlige ingredienser. Organisk appelsinolje omfavner dufthjertet av blå te før basen av musk og sedertre runder av. Duften gir energi, men har også en varmere undertone.

Hva lukter CK Everyone?

Som CK One, er også denne duften unisex, det vil si at den er vanskelig å plassere som klassisk feminin eller maskulin. Den uttrykker styrke, energi, klarhet og sensualitet, uansett kjønn.  Parfymen lukter ren og nydusjet, som ren og våt hud. CK Everyone lukter som om de har klart å putte det ikoniske Calvin Klein undertøyet på en parfymeflaske, sporty, fresh men samtidig sexy! Lukten av appelsin virker oppkvikkende og energisk, mens musk og sedertre tilfører det mer intime, pudrete og nesten animalske.  CK Everyone har en stimulerende energi som gir en slags selvsikkerhet, uansett kjønn. Å velge en unisexduft som styrer unna de tradisjonelle kjønnsuttrykkene kan oppleves som veldig frigjørende!

Å dele duft

CK Everyone er en unisex duft, men hva betyr det? Tradisjonelt sett i parfymeindustrien deler man inn parfymer inn etter kjønn, det defineres ofte om en duft uttrykker en mer maskulin eller feminin vibe. Men på nittitallet lanserte Calvin Klein en av de første unisex duftene laget noensinne og siden har både store og små parfymemerker fulgt etter med sine varianter. Dette er dufter som er vanskelig å definere som maskuline eller feminine. I bransjen kaller vi gjerne unisex dufter «Fragrance to share» med en slags romantisk forestilling om at noe av det mest intime du kan dele med kjæresten er lukt. Lite er mer intimt enn å kjenne lukten av andre. Duftsansen vår er direkte koblet til det stedet i hjernen hvor våre følelser og minner ligger lagret. Lukten av noen du er glad i vil umiddelbart sette i gang en strøm av gode følelser. Du har kanskje kjent hvordan kroppen nesten fysisk reagerer positivt når du kjenner lukten av kjæresten? Tenk å kunne kjenne den samme lukten hele dagen, på deg selv. Virker tanken rar syns du? Egen lukt er intim og privat, det er noe fint i å dele den intimiteten med kjæresten.

Om du og kjæresten tilhører samme kjønn opplever dere kanskje at det er enkelt å dele parfyme uansett hvordan de kategoriseres, men unisexparfymer kan være en god løsning for enhver som ikke føler seg hjemme i hvordan parfymeindustrien uttrykker kjønn.

CK Everyone
Calvin Klein
200 ml

CK Everyone

659
NOK
Om du er ute etter en fresh hverdagsduft, stimulerende og ren, hadde jeg testet ut denne!

Følg vår egen TaxfreeHanne på Instagram, Facebook og blogg for flere gode tips!

Taxfree Hanne på taxfree

Relaterte artikler