Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Nyheter – nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.

Karmameju, Murad og Lumene

Lumene – inspirert av skandinavisk natur

Lumene er et finsk merke som har eksistert i mange år. Endelig finner du også dette nordiske hudpleiemerket hos oss på Tax Free. Lumene er inspirert av den skandinavisk natur, fullpakket med næringsrike ingredienser håndplukket fra naturen. Lumene tilbyr alt innenfor hudpleie og har produkter som kan brukes av alle uansett alder, hudfarge eller hudtype. Hudpleien til Lumene gir masse fukt og glød.

Se alle produkter fra Lumene

Karmameju – hudpleieproduktene med naturlige og aktive ingredienser

En annen nyhet denne våren er det danske SPA merket Karmameju. Karmameju har hudpleieprodukter som pleier og beskytter ansikt, kropp og sjel. Produktene er klinisk dokumenterte og basert på naturlige og aktive ingredienser. Karmameju har vunnet en rekke priser og er skapt for å gi næring og beskyttelse til hud, kropp og sinn. Produktene er fri for blant annet parabener, syntetiske dufter og sulfater.

Se alle produkter fra Karmameju

Murad – rå på hudpleieproblemer

Murad ble startet for mer enn 25 år siden.  Endelig er dette fremgangsrike merket å finne i enkelte av våre butikker. Murad er formulert for å gi deg en sunn, glødende og strålende hud uansett hva slags hudtype eller hudpleiebehov du har. Murad tilbyr personlig hudpleieevaluering slik at du kan finne nøyaktig hva slags produkter som passer deg. Merket tilbyr produkter for alle hudpleieproblemer inkludert akne, anti-aldring, kombinert og tørr hud.

Se alle produkter fra Murad

Les mer om naturlig hudpleie her.

Relaterte artikler

Thanushikas 5 taxfree favoritter
Skjønnhet & velvære

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Thanushika Hamilton er utdannet make-up artist og er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie. Som Regional Media Product Specialist for MAC finner du henne i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagram konto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Se hennes topp 5 taxfree favoritter her.