Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Nyheter – nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.

Karmameju, Murad og Lumene

Lumene – inspirert av skandinavisk natur

Lumene er et finsk merke som har eksistert i mange år. Endelig finner du også dette nordiske hudpleiemerket hos oss på Tax Free. Lumene er inspirert av den skandinavisk natur, fullpakket med næringsrike ingredienser håndplukket fra naturen. Lumene tilbyr alt innenfor hudpleie og har produkter som kan brukes av alle uansett alder, hudfarge eller hudtype. Hudpleien til Lumene gir masse fukt og glød.

Se alle produkter fra Lumene

Karmameju – hudpleieproduktene med naturlige og aktive ingredienser

En annen nyhet denne våren er det danske SPA merket Karmameju. Karmameju har hudpleieprodukter som pleier og beskytter ansikt, kropp og sjel. Produktene er klinisk dokumenterte og basert på naturlige og aktive ingredienser. Karmameju har vunnet en rekke priser og er skapt for å gi næring og beskyttelse til hud, kropp og sinn. Produktene er fri for blant annet parabener, syntetiske dufter og sulfater.

Se alle produkter fra Karmameju

Murad – rå på hudpleieproblemer

Murad ble startet for mer enn 25 år siden.  Endelig er dette fremgangsrike merket å finne i enkelte av våre butikker. Murad er formulert for å gi deg en sunn, glødende og strålende hud uansett hva slags hudtype eller hudpleiebehov du har. Murad tilbyr personlig hudpleieevaluering slik at du kan finne nøyaktig hva slags produkter som passer deg. Merket tilbyr produkter for alle hudpleieproblemer inkludert akne, anti-aldring, kombinert og tørr hud.

Se alle produkter fra Murad

Les mer om naturlig hudpleie her.

Relaterte artikler

Kaja-Maries Tax Free Favoritter
Skjønnhet & velvære

Kaja-Maries Tax Free Favoritter

Kaja-Marie Christensen er en dreven influencer som deler skjønnhets- og motetips i sine kanaler. Hun er mye på reise og du kan følge henne på Instagram, Youtube og blogg. Dette er Kaja-Maries favoritter fra våre butikker:

Makeup tips til kveldslook - Tax Free Norway
Skjønnhet & velvære

Get the look - kveldslook

Èn look på tre forskjellige kvinner. Ung, moden, lys eller mørk – uansett hva din hudtype, hudtone og alder er fungerer denne kveldslooken godt. Med noen få gode produkter får du et intenst blikk og sensuelle lepper. Våre eksperter fra butikk har plukket ut produkter som passer til alle. Se hvilke produkter vi har brukt og hvilken farge som passer den enkelte.

Bli med oss å marker World Ocean Day 8. juni
Skjønnhet & velvære

Bli med oss å marker World Ocean Day 8. juni

World Ocean Day er en internasjonal dag som finner sted hvert år 8. juni. Dagen markeres for å skape bevissthet rundt havet og hva det vil si om vi ikke tar vare på det. Havet er hjertet og lungene til den vakre, blå planeten vår og uansett hvor du bor, er du koblet til havet. Når havet er i trøbbel, betyr det også at vi er det.