Profil

Handlekurv

Møt TaxfreeHanne

null

Trenger du noen gode sminketips eller råd om parfyme? Vet du ikke hvilken krem du skal bruke? Hva med noen skjønnhetstips for reisen? Følg TaxfreeHannes’ blogg her og følg henne på instagram, facebook og youtube.

Visste du at vi har vår egen ekspert du kan følge for gode råd om sminke, hudpleie og parfyme? Vi kaller henne TaxfreeHanne og hun jobber med å kurse alle som jobber med parfyme og kosmetikk hos oss på Taxfree’n. Hun er utdannet makeupartist og har jobbet for Taxfree’n i 10 år!

Hva liker du med å jobbe her?

Det er kombinasjonen av å få jobbe med fantastisk flinke mennesker og utrolig mange spennende produkter! Jeg får virkelig brukt min bakgrunn som makeup-artist fullt ut i rollen som kursansvarlig og jeg elsker å få dele kunnskapen ut til folket gjennom instagram, facebook og youtube. Jeg syns det er ekstra gøy når jeg får være i butikk å legge sminke på reisende!

Hva er det egentlig du deler på bloggen og i sosiale medier?

Jeg deler aller mest sminketips, men jeg snakker også om parfyme og hudpleie når det er noe særdeles spennende jeg har oppdaget! Jeg filmer en del sminkevideoer, alt fra enkel hverdagssminke til partysminke. Men fokuset mitt er som regel hvordan man enkelt kan bruke ulike typer makeup, jeg prøver å gjøre det litt mindre skummelt for folk flest. Jeg er ikke typen som står og sminker meg en time før jobb hver dag selv, i min verden skal det gå kjapt og enkelt! Så kanalene mine bærer fort preg av enkle løsninger og sminke alle kan få til!

Hva er dine topp 3 Taxfree-favoritter?

Oi, det er ikke enkelt å velge tre ting!

1. Først og fremst kan jeg ikke leve uten favorittparfymen min, den har jeg brukt trofast siden den ble lansert for 2 år siden. Zadig&Voltaire, This is Her, er kanskje den diggeste dameparfymen jeg vet om. Den inneholder blant annet duften av sjasmin, vanilje og kastanjekrem, den lukter søtlig og mykt! Den skiller seg skikkelig ut i mengden av parfyme, men er allikevel rund og diskret i lukten.

2. Jakten på den optimale maskaraen virker kanskje evig og jeg tester ofte nye. Men min absolutte favoritt, som jeg alltid kommer tilbake til er Giorgio Armani’s Eccentrico! Den gir masse volum og lengde, men separerer samtidig vippene perfekt. Jeg elsker den.

3. K-Beauty har jo kommet til taxfree’n også, og jeg elsker sheetmaskene som har kommet fra flere forskjellige koreanske merker. Princess Eye Patch fra Kocostar gjør mirakler for hovne poser under øynene og koster bare 25 kr! Jeg har kjøpt mange av denne masken, både til meg selv og som venninnegaver.

Følg bloggen til TaxfreeHanne her

31 Dec 2017

Skrevet av