Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Kjøp morsdags- og valentinesgaven på Tax Free

I februar feirer vi både morsdag og valentines. Finn gaven som smelter hjerter her.

Morsdag og valentines

Morsdag

Søndag 9. februar er det morsdag.  Den dagen i året hvor vi skjemmer bort mor litt mer enn de andre dagene. La henne føle seg som en dronning med deilige kremer eller en søt sjokolade. Se våre anbefalinger under.

Da mødre ble til var tanken ganske klar, for mødre har noe i seg som ingen andre har. De øser av sin omsorg og deler alt de vet, de viser deg at livet er håp og kjærlighet.

Valentins

Feire kjærligheten med en velduftende gave til kjæresten.
La mannen din lukte som Johnny Depp med Sauvage fra Dior, eller gi kvinnen i ditt liv Gucci Bloom som dufter som en bukett av blomster.

Er du på jakt etter en praktisk gave som du vet kommer godt med i en travel hverdag? Da burde du går for American Crew Classic 3-in1 for han. En shampoo, conditioner og body wash i ett. For damer kan Origins sitt Origins Heinemann Exclusive Skincare Set være den perfekte gaven, settet består av de beste fuktighetskremene for huden fra Origins.

En gave alle blir glad for er jo sjokolade og spesielt Freia I Love Norway, sjokoladen er en sikker vinner på Valentins. De søte hjertesjokoladene som smaker himmelsk smelter et hvilket som helst hjerte.

Relaterte artikler

handlelisten til syden fra tax free
Solbeskyttelse

Handleliste for deg som skal til syden

Vi har vel alle kjent på stresset når storfamilien skal på sydentur. Da kan det være lurt å være forberedt til turen gjennom taxfreebutikken, og vi har laget en handleliste til sydenturen for deg. Her finner du ti ting som kan være lurt å ha med på tur.

Thanushikas 5 taxfree favoritter
Skjønnhet & velvære

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Thanushika Hamilton er utdannet make-up artist og er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie. Som Regional Media Product Specialist for MAC finner du henne i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagram konto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Se hennes topp 5 taxfree favoritter her.