Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Kjøp morsdags- og valentinsgaven på Tax Free

I februar feirer vi både morsdag og valentins. Finn gaven som smelter hjerter her.

Morsdag og valentines

Morsdag

Søndag 14. februar er det morsdag.  Den dagen i året hvor vi skjemmer bort mor litt mer enn de andre dagene. La henne føle seg som en dronning med deilige kremer eller en søt sjokolade.

My manicure settet med håndkremer fra L’Occitane er noe alle mødre trenger i vintermånedene. Eller skjem henne bort med et spasett fra Rituals, våre to bestselgende Rituals sett er Sakura og Ayurveda. Sjokolade blir alle mødre glad for og hva med å gi bort klassikeren Ferrero Rocher. Nydelig konfektsjokolader med en sprø overflate med sjokolade og kjeks som er fylt med en kjerne av hasselnøtt dekket med sjokoladekrem.

Valentins – gled din kjære

Feire kjærligheten med en velduftende gave til kjæresten.
La mannen din lukte som Johnny Depp med Sauvage fra Dior, eller gi kvinnen i ditt liv nyheten My Way som dufter som en lys bukett av blomster.

Har du en kjæreste som elsker å sminke seg er den perfekte gaven ett eller flere av Urban Decay sine sminkepalletter. Naked 2 inneholder klassikse farger som alle trenger i sin sminkebag, mens Naked Honey og Heat er mer for de som liker å leke seg med varmere farger.

En gave alle blir glad for er jo sjokolade og Simply Chocolate har to søte gaveesker nydelig dansk sjokolade. Instead of flowers og Yes, you can buy love  vil smelte et hvert hjerte.

Relaterte artikler

Guide til Sportsbriller
Skjønnhet & velvære

Guide til Sportsbriller

Sykling, løping, fiske og golf, det finnes mange ulike typer sport og dermed mange solbriller å velge i. Vi har noe til enhver. Her er en guide til hvilke solbriller du bør velge til ditt bruk.

parfyme på taxfree
Skjønnhet & velvære

Alt du trenger å vite om parfyme

Parfyme er en blanding av eteriske oljer og aromatiske dufter. Det er et kunstverk vi bruker for å uttrykke hvem vi er, for å forføre og føle oss attraktive. Parfyme spiller en større rolle inn i dagene våre enn vi tror og det kan kobles til både minner og følelser.