Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Husk morsdag og valentines

I februar feirer vi både morsdag og valentines.

Morsdag og valentines

Morsdag

Søndag 10 februar er det morsdag.  Den dagen i året hvor vi skjemmer bort mor litt mer enn de andre dagene.  Hva med å la henne få spa-følelsen hjemme med noen gode produkter for ansikt og kropp. Se våre anbefalinger under.

Da mødre ble til var tanken ganske klar, for mødre har noe i seg som ingen andre har. De øser av sin omsorg og deler alt de vet, de viser deg at livet er håp og kjærlighet.

Valentins

Feire kjærlighen med en velduftende gave til kjæresten din.
La mannen din lukte som Johnny Depp med Sauvage fra Dior, nå i en eau de parfym versjon, eller gi kvinnen i ditt liv Gucci Bloom som dufter som en bukett av blomster.

Eller hva med parfymer fra By Killian. De perfekte kjærlighets parfymene der du velger din duft utifra din smak av kjærlighet, perfekt som gave til både deg og din kjære. Velg en hver eller finn den som passer dere begge.

Er du på jakt etter en praktisk gave som du vet kommer godt med i en travel hverdag? Da burde du går for American Crew Classic 3-in1. En shampoo, conditioner og body wash i ett.

 

Relaterte artikler

Sommer, solkrem og solbriller
Mat & drikke

Sommer 2019

Sommeren er her og vi skal nyte de deilige dagene. Solkrem og solbriller er fast tilbehør i sommervarmen, noe godt i glasset til grillmaten er heller ikke feil. Her får du våre tips til en perfekt sommer.

Karmameju, Murad og Lumene
Skjønnhet & velvære

Nyheter - nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.