Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Malenes Tax Free favoritter

Malene Pedersen er mye på reise og du kan følge henne på Instagram, Snapchat og Youtube under navnet «Beauty Malene». Hun har mange gode skjønnhetstips og dette er Malenes favoritter fra Tax Free’n:

Hudpleierutine:

Malene liker hudpleien i Truth-serien fra Ole Henriksen. Den er proppfull av C-vitamin og beskytter derfor huden, lysner og strammer opp!

The Clean Truth Foaming Cleanser:

-En oppfriskende og skånsom skumrens som rengjør og fjerner sminke! Huden føles så myk og glødende etter bruk, og lukten er helt fantastisk!

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel-Creme

-En fantastisk fuktighetskrem som etterlater huden med rikelig fukt, en beroligende følelse og etterlater en fresh sunn glød! Er veldig glad i å bruke denne i hudpleie rutinen min morgen og kveld, men også før påføring av sminke. Lukten er helt nydelig som resten av C-vitamin serien

Om du er nysgjerrig på Truth-serien fra Ole Henriksen får du tak i et lite reisesett med kremen nevnt over og øyekremen til en god pris:

Favorittparfyme:

-Den perfekte sommerlige parfymen til hverdags og fest! Denne har en fantastisk balanse av søtt og friskt!

Hjemmespa:

Malene tilfører godt med fukt til både kropp og hår:

Rituals Happy Buddha Body Cream:

– Min favoritt body cream! Denne føles veldig rik og deilig i konsistensen. Etterlater huden myk og fuktet og viktigst av alt – den er ikke klissete og trekker raskt inn i huden! Lukten er også helt magisk.

Rituals Happy Buddha Dry Oil:

– Min go-to body oil. Jeg elsker alt som gir fukt og glød til kroppen og dette produktet gir deg virkelig det. Denne er perfekt å påføre etter en dusj, før du legger deg eller når du skal pynte deg og vil vise frem bena eller kragebeinet for glødende party look! Dette er en dry oil så den trekker inn og føles ikke klissete!

Moroccanoil Hair Weightless Mask:

– Min go-to hår maske. Denne slår aldri feil! Bruker alltid denne om håret føles tørt og slitt. Etterlater håret med masse fukt og slikemykt.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint Foundation:

Den perfekte foundationen til hverdags og fest. Denne foundationen kan bygges opp til ønsket dekkevne, og legger seg uansett som hud. Den smelter inn i huden og har en naturlig til glødende finish! Er også en fin foundation som passer til ung og mer voksen hud.

Følg Malene på Instagram og Youtube for flere gode tips!

Relaterte artikler