Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Lyst på en rask makeover før du reiser?

Visste du at vi alltid tilbyr en rask makeover i våre butikker?

Makeover

Dette er perfekt for deg som:

  • reiser i jobben og har litt ekstra tid før flyet går
  • kommer hjem fra en lang reise og ønsker en oppfriskning før du drar videre
  • ønsker innspill fra våre profesjonelle sminkører

Vi har flere medarbeidere som er utdannet makeup artister og som er fullt oppdatert på de nyeste trendene. Som inspirasjon til deg har vi beskrevet 3 forskjellige behandlinger som alle tar ca 15 minutter å gjennomføre.

Lyst til å gi det et forsøk?

La en av våre makeup artister eller hudterapeuter legge en rask makeover på deg. Alt du trenger å gjøre er å be om en makeover, og det er selvfølgelig ingen krav til kjøp.

 

Se hele vårt makeup utvalg her

Naturlig markerte øyne

Lær å markere øynene på en naturlig måte som passer hverdagen!

Vi markerer globalinjen med lett øyenskygge, og markerer konturen ved hjelp av eyeliner. Kanskje du har lyst på en flytende eyeliner med vinge også? Vi velger farger sammen, og gir deg noen gode tips på enkel øyemakeup til hverdagen

 

Beauty for Travels quick-fix

Vår egen beauty influencer Beauty for Travel har utviklet en egen quick-fix makeup som er perfekt for reise, eller for deg som liker å være effektiv på badet.
På 15 min legger vi en enkel makeuplook der vi tilfører en lett glød til huden med litt solpudder og rouge. Øynene markeres naturlig, i tillegg topper vi looken med en frisk farge på leppene

Sotede øyne

Vi rammer inn øynene dine med en mørkere, gradert øyenskygge og masse kajal. Resultatet er et intenst blikk, perfekt for sene kvelder. Velg gjerne andre farger enn sort for den sotede looken, naturlige bruntoner, knæsjere- eller med metalliske farger gir også et fint utrykk. Vi velger farge sammen når du kommer.

Relaterte artikler

TaxfreeHanne
Skjønnhet & velvære

Møt TaxfreeHanne

Trenger du noen gode sminketips eller råd om parfyme? Vet du ikke hvilken krem du skal bruke? Hva med noen skjønnhetstips for reisen? Følg TaxfreeHannes’ blogg her og følg henne på instagram, facebook og youtube.

Karmameju, Murad og Lumene
Skjønnhet & velvære

Nyheter - nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.